ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2057 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Πάει για «δυνατό» όνομα για τον πάγκο

Ένα «δυνατό» όνομα είναι αποφασισμένος να φέρει στον πάγκο της «Βασίλισσας του βορρά» ο Γιώργος Αρβανιτίδης.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Βεροιώτικης ΠΑΕ γνωρίζει πολύ καλά ότι η απόφασή του αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον την ομάδας, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στην «κόψη του ξυραφιού» και οποιοδήποτε λάθος μπορεί να της κοστίσει… μια ολόκληρη κατηγορία!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, έχει κάνει πρόταση σε τεχνικό εγνωσμένης αξίας και από μέρα σε μέρα αναμένει την απάντησή του, η οποία αν είναι θετική θα πρόκειται σίγουρα για μια σημαντική κίνηση των «κυανέρυθρων» στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.

Παράλληλα, συνεχίζουν να «παίζουν» και τα ονόματα των Σάββα Παντελίδη, Αλέκου Βοσνιάδη, Τάκη Λεμονή και Δάκη Καβακά, στα οποία προστέθηκαν και αυτά των Ράτκο Ντόστανιτς και Νίκου Νιόπλια.

Όπως αναφέρουν κύκλοι της Βεροιώτικης ΠΑΕ, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της πρόσληψης νέου τεχνικού, ώστε αυτός που θα έρθει να έχει χρόνο στην διάθεσή του για να γνωρίσει την ομάδα και να την προετοιμάσει για το ματς του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο στην Αθήνα.

Την Πέμπτη τα εργομετρικά

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν σήμερα πρωί και απόγευμα στο Ταγαροχώρι, με τον Στέφανο Γαϊτάνο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην των Μρντάκοβιτς και Ντα Κόστα που έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο πρώτος, μαζί με άλλους οκτώ παίκτες, θα περάσει μεθαύριο Πέμπτη από εργομετρικές εξετάσεις, οι οποίες ίσως καθορίσουν και το αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.