ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1420 φορές

Εξετάζει και Μαλονγκά η «Βασίλισσα» (video)

Ένας ακόμη ικανός επιθετικός προτάθηκε τις τελευταίες μέρες στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και η περίπτωσή του εξετάζει προσεκτικά από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο λόγος για τον 25χρονο Γάλλο στράικερ Ντομινίκ Μαλονγκά, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας με την Μούρθια (27 συμ./ 5 γκολ), ενώ στο παρελθόν έπαιξε για πολλά χρόνια στο Ιταλικό πρωτάθλημα, τόσο στην Σέριε Α όσο και στην Β, με την φανέλα της Βιτσέντζα (38 συμ./ 10 γκολ), της Τσεζένα (57 συμ./ 10 γκολ), της Φότζια (10 συμ./ 1 γκολ) και της Τορίνο (9 συμ./1 γκολ).

Παράλληλα οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με δύο ακόμη Ισπανούς ποδοσφαιριστές (επιτελικό χαφ και σέντερ φορ), οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας. Αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν και επίσημα από τη Βεροιώτικη ΠΑΕ.

Όσον αφορά τους δύο παίκτες που αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ότι βρίσκονται στην λίστα της «Βασίλισσας», τον Ισπανό μέσο Αλμπέρτο Εσκάσι και τον Γάλλο επιθετικό Μουσά Μαρεγκά, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.