ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 13/08/20

Το πρόγραμμα του θερινού σινεμά ΣΤΑΡ από 13 έως 19/8/20.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

JUNGLE BEAT THE MOVIE

Προβολές:  Πέμπτη 13/8 – Δευτέρα 17/8 – Τρίτη 18/8 – Τετάρτη 19/8  στις 20.15

Μία διασκεδαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα πολύχρωμο ταξίδι επικών διαστάσεων που ξεκινά όταν ένας εξωγήινος προσγειώνεται στην αφρικανική ζούγκλα. Η ζωή τού επιφυλάσσει καινούριους φίλους και πολλά μαθήματα, όπως ότι η φιλία και η διασκέδαση μπαίνουν πάνω από τα όνειρα ενός αλαζόνα πατέρα με κατακτητικές τάσεις.

Η φιλία είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν

Οι ήρωες της ταινίας είναι ενωμένοι μπροστά στα πάντα και ούτε ένας στρατός από εξωγήινους δεν μπορεί να τους διαλύσει. Η παρέα ξέρει ότι η φιλία είναι για όλους και ο Φνιπ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Trailer:

Το Κυνήγι  -  The Hunt

Προβολές ΜΟΝΟ:  Πέμπτη 13/8, Δευτέρα 17/8, Τρίτη 18/8, Τετάρτη 19/8 στις 21.45

Σκηνοθεσία: Κρεγκ Ζόμπελ

Σενάριο: Νικ Κιούζ, Ντέιμον Λίντελοφ

Πρωταγωνιστούν: Αικ Μπάρινχολτζ, Μπέτι Γκίλπιν, Εμα Ρόμπερτς, Χίλαρι Σουάνκ

Πολυσυζητημένη, εμπρηστική και με την αρχική της έξοδο στις αίθουσες πριν μήνες, να έχει αναβληθεί λόγω των αντιδράσεων, η ταινία του Κρεγκ Ζόμπελ φτάνει επιτέλους στις αίθουσες.

Δώδεκα ξένοι μεταξύ τους άνθρωποι ξυπνούν σε ένα ξέφωτο. Δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται, ούτε πώς έφτασαν εκεί. Δεν γνωρίζουν ότι τους έχουν επιλέξει... για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό: Το Κυνήγι.

Στη σκιά μιας σκοτεινής ιντερνετικής θεωρίας συνωμοσίας, μια ομάδα εκλεκτών συγκεντρώνεται για πρώτη φορά σε μια απομακρυσμένη έπαυλη για να κυνηγήσουν ανθρώπους για.. σπορ. Αλλά τα σχέδιά τους θα ανατραπούν, καθώς μία από τις «κυνηγημένες», η Κρίσταλ γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού καλύτερα και από τους ίδιους. Αντιστρέφει τους όρους, διαλέγοντάς τους δολοφόνους έναν έναν, και κατευθύνεται προς το μυστηριώδη άτομο που βρίσκεται στο κέντρο όλων.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria