- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1550 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: "Δεν τελείωσε με Δερμιτζάκη"
Αν και η περίπτωση του Παύλου Δερμιτζάκη παρουσιάστηκε χθες ως τελειωμένη για την θέση του προπονητή στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κύκλοι της ομάδας αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Μπορεί ο έμπειρος Καβαλιώτης τεχνικός να βρίσκεται στην κορυφή της Βεροιώτικης λίστας, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, από τη στιγμή που δεν έχουν μπει οι υπογραφές, με την διοίκηση της "Βασίλισσας" να συνεχίζει για κάθε ενδεχόμενο να βλέπει και άλλες περιπτώσεις προπονητών για τον πάγκο της.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, εκτός των ονομάτων που αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, επαφές έχουν γίνει επίσης με το Νίκο Κωστένογλου, πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, αλλά και με τον Γάλλο Αλμπέρτ Καρτιέ που πέρασε από το τιμόνι του Πανθρακικού.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα ανακοινωθεί επίσημα ο νέος τεχνικός ηγέτης της "Βασίλισσας του βορρά".
Σχετικά Άρθρα
-
Με πίστη και επιστροφές η "Βασίλισσα" στην Κατερίνη για το γειτονικό ντέρμπι με τον Πιερικό -
Επίσημο: Νέος προπονητής της Καλλιθέας ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης -
Ντούσκα στο kerkidasport.gr: "Σπίτι μου η Βέροια, στόχος η άνοδος με τις Σειρήνες" -
Ανταγωνιστική παρά την ήττα από την ΕΠΣ Μακεδονίας η Μικτή Ημαθίας Κ14







