ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1665 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Σε φάση… ριζικής ανανέωσης βρίσκεται η «Βασίλισσα του βορρά», κάτι που επιβεβαίωσε άλλωστε και με τις δηλώσεις του στο kerkidasport.gr ο μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» Γιώργος Αρβανιτίδης, κάνοντας λόγο για το χτίσιμο μιας νέας ΒΕΡΟΙΑΣ.

Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες με τις αποχωρήσεις των Κομόλοφ, Γκονσάλβες, Σισοκό, Τραπ, Γκιγέρμο, Μπάρμπα, Σιόντη και αυτό φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή!!

Τον ίδιο δρόμο όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσουν τα επόμενα 24ωρα και οι Τζόναθαν Λόπεζ, Ζεζίνιο, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Αναστασόπουλος, ενώ θα λυθεί και το συμβόλαιο του Νίκου Τζημογιάννη!

Σίγουρος για αποχώρηση βέβαια θεωρείται και ο Μοχάμεντ Μπεν, για τον οποίο υπάρχουν προτάσεις από αρκετές ομάδες όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Έτσι, αυτή τη στιγμή ο μοναδικός που φαίνεται ότι θα συνεχίσει στην ομάδα από τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους (μετά τον Όστοϊτς) είναι ο Αλέξης Βεργώνης, ενώ ανοιχτές παραμένουν ακόμη οι περιπτώσεις των Καντιμοίρη και Αμαραντίδη.

Επίσης, από την Κ20 θα "προβιβαστούν" στην πρώτη ομάδα ο 18χρονος τερματοφύλακας Βασιλειάδης και ο 20χρονος αριστερός μπακ Ουνγιαλίδης.

Παράλληλα, με δήλωσή του στο kerkidasport.gr ο ισχυρός άνδρας της Βεροιώτικης ΠΑΕ έβαλε «πωλητήριο» στους Μπαργκάν και Καλτσά, τονίζοντας ότι περιμένει προτάσεις για την παραχώρησή τους.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το ρόστερ της «Βασίλισσας» θα υποστεί ένα γερό λίφτινγκ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Γιώργο Αρβανιτίδη να επιθυμεί να δώσει ισπανικό… χρώμα στην ομάδα και να την ενισχύει με παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Ίδωμεν…