ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1254 φορές

Ήττα... δηλητήριο για τη ΒΕΡΟΙΑ από τον ΟΦΙ

Άψυχη η ΒΕΡΟΙΑ γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον ΟΦ Ιεράπετρας με 2-1, για την 22η αγωνιστική της FootballLeague και απομακρύνθηκε και πάλι από τον στόχο της ανόδου!

Η "Βασίλισσα" τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Κρήτης, την οποία οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία ένας παλιός γνώριμος, ο Τιμόθεος Καβακάς. Αν και προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ (5' Πασάς), οι Βεροιώτες έδειχναν σαν υπνωτισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, δίχως πάθος και με πολλά λάθη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους.

Η Ιεράπετρα, πολύ καλά διαβασμένη, είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημά του, με τους παίκτες της να φτάνουν συχνά - πυκνά με απειλητικές διαθέσεις στην περιοχή των γηπεδούχων. Παρά το εις βάρος της 1-0, η ομάδα της Κρήτης έδειξε χαρακτήρα στην επανάληψη και έκανε την μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας μια απόλυτα δίκαιη νίκη, που πανηγυρίστηκε δεόντως!

Η ΒΕΡΟΙΑ προηγήθηκε με το καλησπέρα, αφού στο 5ο λεπτό μετά από φάουλ του Καραγιάννη, ο Πόζογλου γύρισε με το κεφάλι τη μπάλα και ο επερχόμενος Πασάς από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν σιγά σιγά το ματς και μετά το 20λεπτο άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι, χάνοντας δύο κλασικές ευκαιρίες στο 28' με τον Βοσνιάδη να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Αναστασόπουλου και στο 29' με το σουτ του Χούσι να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι!

Οι φάσεις αυτές φάνηκε να ξυπνάνε προς στιγμήν τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 31' είχαν μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μανιώτη να φεύγει άουτ, ενώ στο 42' έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πόζογλου με έξυπνο σουτ έστειλε τη μπάλα στην εσωτερική πλευρά της κάθετης δοκού και στη συνέχεια στην αγκαλιά του Καραγκιολίδη!

Στην επανάληψη η Ιεράπετρα ήταν ανώτερη και γρήγορα έφερε το ματς στα ίσια. Ήταν το 54ο λεπτό όταν μετά από φάουλ του Χιντζίδη, οι Βεροιώτες δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Χαντί από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αναστασόπουλος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 66' οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή με τον Αποστολόπουλο, ο οποίος με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βοσνιάδη, γράφοντας το 1-2!

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν στη συνέχεια να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία στο 78', όταν ο Πασάς με απευθείας φάουλ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας, ο Κανούλας μόνος από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τους Κρητικούς να πανηγυρίζουν έξαλλα μια πολύ σπουδαία νίκη και τους Βεροιώτες να αποχωρούν προβληματισμένοι από το γήπεδο.

Με λίγα λάθη ήταν η διαιτησία του Ζαμπαλά (Ηπείρου) και των βοηθών του, Διαμαντή (Ηπείρου), Νταβέλα (Μακεδονίας).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Μανιώτης, Βεργώνης, Ταϊρης (83' Χατζάρας), Καραγιάννης (67' Σιμόνι), Παυλίδης (74' Κανούλας), Πόζογλου, Πασάς.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης (90'+ Μπάμπης), Σμίλτος, Μάγκας, Χούσι, Σκόνδρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Χαντί, (84' Ανυφαντάκης), Αποστολόπουλος (79' Μηνάς).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 2/3...