ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1300 φορές

Μιλάει με Καραγιάννη και Χαλκιαδάκη η "Βασίλισσα", αποχωρεί ο Σκαθαρούδης!

Για την απόκτηση ενός ικανού μεσοεπιθετικού φορτσάρει η "Βασίλισσα του βορρά", μετά την συμφωνία της με τον Νίκο Γεωργιάδη για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Οι Βεροιώτες, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, βρίσκονται σε επαφές με έναν 26χρονο ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου για ευνόητους λόγους δεν θελήσαμε να αποκαλύψουμε. Ωστόσο, επειδή κυκλοφόρησε σε διάφορα σάιτ, θα αναφέρουμε κι εμείς ότι ο παίκτης είναι ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ο οποίος ανήκει στην ομάδα της Λαμίας αλλά φέτος δεν έχει πάρει πολλές συμμετοχές και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Παναχαϊκή, ενώ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεσή του, στα υπόψη βρίσκεται και το όνομα του επίσης 26χρονου πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Μπρούνο Χαλκιαδάκη, στον οποίο ήδη έχει γίνει "κρούση".

Τέλος, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε και την πρώτη αποχώρηση από το ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ, καθώς ο Γιώργος Σκαθαρούδης εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει ελεύθερος και για τον λόγο αυτό βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση.