ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1270 φορές

Πέρασε σαν Βασίλισσα από το νησί των Ιπποτών!

Με μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη μπήκε στο 2020 η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία επιβλήθηκε του Διαγόρα στη Ρόδο με 1-0, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και πρώτη του β' γύρου.

"Χρυσός" σκόρερ για την Βεροιώτικη ομάδα ήταν ο Στέφανος Πολύζος, ο οποίος στο 71ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, έπειτα από σουτ του Κανούλα στο δοκάρι!

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έπιασε προσωρινά τον Ιωνικό στην 2η θέση της βαθμολογίας και βλέπει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο ορεξάτοι το ματς, όμως σε καμία περίπτωση δεν απείλησαν την εστία του Βοσνιάδη.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο η "Βασίλισσα" ανέβασε την απόδοση της, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και με κύριο εκφραστή τον Ζούρκο, έφτασε δύο φορές με καλές αξιώσεις μέσα στην περιοχή του Τσέλιου.

Αρχικά στο 21′ μετά από πάσα του Σιμόνι, ο Ζούρκος από το σημείο του πέναλτι τροφοδότησε τον Κανούλα, όμως το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 30′ ο Πεταυράκης έκανε την σέντρα από την αριστερή πλευρά, ο Ζούρκος βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το γυριστό σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Τσέλιου!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο, με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να φανούν απειλητικές.

Τελικά, η "Βασίλισσα" ήταν αυτή που κατάφερε να πετύχει το γκολ που της χάρισε την πολύτιμη νίκη. Ήταν το 71ο λεπτό όταν ο Κανούλας με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου, οι αμυντικοί του Διαγόρα απομάκρυναν προσωρινά, με τη μπάλα να φτάνει στον Σιμόνι που την γύρισε για τον Πολύζο, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Βοσνιάδη, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους Βεροιώτες νικητές!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαντζής (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Καμπερίδη (Καβάλας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Αθανασίου, Πινιώτης, Μπουρλάκης, Γούλας (62′ Πατσαρούχας / 71′ λ.τ. Γεωργίου), Μπαρμπαρούσης.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βoσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Πολύζος, Ζούρκος Ν. (62′ Χαντζάρας), Πέντα (83′ Ταϊρης), Κανούλας (88′ Μπλέτσας), Σιμόνι.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 6/1...