ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1324 φορές

Μπορούσε τη νίκη η ΒΕΡΟΙΑ, έμεινε στο 0-0 με τον Ιωνικό

Με εκτός έδρας λευκή ισοπαλία έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία διασταύρωσε τα ξίφη της στη Νίκαια με τον Ιωνικό, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Football League.

Αν μια ομάδα αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, αυτή είναι η «Βασίλισσα», καθώς παρουσιάστηκε πολύ καλά διαβασμένη, ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο, όμως είτε από αστοχία, είτε από ατυχία, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι Βεροιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχε με κοντινή προβολή ο Αλμπέρτο Σιμόνι, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Γιάννη Πασά.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κουρεπίνης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ – φάουλ του Πέντα, ενώ στο 6’ ο Πασάς βγήκε σε πλεονεκτική θέση αλλά νικήθηκε από τον ο γκολκίπερ των γηπεδούχων!

Μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον ρυθμό, χωρίς ωστόσο να κάνουν τη μεγάλη φάση, σε αντίθεση με τους Βεροιώτες που στο 27' έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Σιμόνι προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Κουρεπίνη αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Ιωνικός προσπάθησε να απαντήσει στις ευκαιρίες της «Βασίλισσας» και στο 29’ και 33’ δημιούργησε δύο επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Βοσνιάδη, αλλά την πρώτη φορά έδιωξε ο Μουχάλη προ του Σμυρλή και την δεύτερη ο Πεταυράκης προ του Μακρίδη, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Τελευταία καλή φάση για το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Πέντα από τον άξονα που έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη μπήκε και πάλι δυνατά και στο 52’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Πέντα έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας για τον Πασά, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Κουρεπίνης τον πρόλαβε στην έξοδο και έδιωξε τη μπάλα!

Μετά το 60’ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Βεροιώτες να έχουν μια άκαρπη υπεροχή αλλά να μη μπορούν να φτάσουν εύκολα στα καρέ των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους.

Στα τελευταία λεπτά ο Ιωνικός προσπάθησε να «κλέψει» τη νίκη έχοντας μια κεφαλιά του Μάναλη από καλή θέση που κατέληξε στα χέρια του Βοσνιάδη.

Το ματς «σφύριξε» η κυρία Αντωνίου (Αν. Αττικής), έχοντας βοηθούς τους κ.κ. Πήττα (Ηλείας) και Καλλή (Αν. Αττικής).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Κολλαράς, Γκοτσούλιας, Μακρίδης (61' Βλαχομήτρος), Κρητικός, Καλλέργης (81' Καλογέρης), Σμυρλής (41' λ.τ. Μάναλης), Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος, Μουστάκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Στάμου, Πολύζος, Βεργώνης, Ζούρκος Ν. (90’+ Ταΐρης), Πέντα (81' Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (73' λ.τ. Μπλέτσας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23/12…