ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 859 φορές

Κομπλέ η ΒΕΡΟΙΑ στην πρωτεύουσα για το ντέρμπι με τον Ιωνικό

Φινάλε του Α' γύρου έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Football League, με τη ΒΕΡΟΙΑ να αγωνίζεται στην Αθήνα κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας Ιωνικό Νικαίας.

Πρόκειται για το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, μεταξύ δύο ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή την άνοδο στην Super League 2.

Αγωνιστικά, ο Κώστας Γεωργιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού μετράει τέσσερις επιστροφές. Συγκεκριμένα, επανέρχεται ο Δημήτρης Στάμου που εξέτισε την τιμωρία του, όπως και οι Μαρτσέλο Πέντα, Σάκης Κανούλας και Δήμος Χαντζάρας που αποθεραπεύτηκαν.

Η αποστολή αναχώρησε οδικώς για την πρωτεύουσα το μεσημέρι του Σαββάτου και αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βοσνιάδης, Τσιμόπουλος, Μουχάλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Στάμου, Μανιώτης, Ταϊρης, Πολύζος, Βεργώνης, Μπλέτσας, Ζούρκος Ν., Πέντα, Μεληκιώτης, Σκαθαρούδης, Χαντζάρας, Πασάς, Σιμόνι, Κανούλας.

Το ντέρμπι του Ιωνικού με τη ΒΕΡΟΙΑ θα "σφυρίξει" διαιτητής από την Ανατολική Αττική (!) και συγκεκριμένα η κυρία Αντωνίου, έχοντας βοηθούς τους κ.κ. Πήττα (Ηλείας) και Καλλή (Αν. Αττικής).

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.