ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Καφετεριών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και στην Τροχαία

Τον νέο αστυνομικό  Διευθυντή Ημαθίας, κ..Διονύση Κούγκα επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης 17/09 μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας.

Αφού του ευχήθηκαν καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, στη συνέχεια συζήτησαν για τα προβλήματα που απασχολούν τους καταστηματάρχες σήμερα ενώ ο ίδιος μοιράστηκε μαζί τους τους σχεδιασμούς, τις σκέψεις, αλλά και τους προβληματισμούς του για την ορθή τήρηση του νόμου.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν και με τον Διοικητή της Τροχαίας κ.Ιωσήφ Παρούτογλου, ο οποίος τους επεσήμανε πως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθημερινότητα, στο βαθμό και στο πλαίσιο που αυτή αφορά το αστυνομικό έργο.

Τέλος, τους ενημέρωσαν πως στις αρχές του νέου έτους το Σωματείο θα καλέσει σε διαβούλευση τις αρχές του τόπου έτσι ώστε να συζητήσουν εκ νέου το επίμαχο θέμα των τραπεζοκαθισμάτων, αντιπαραθέτοντας τις απόψεις και τα επιχειρήματα τους με στόχο να υπάρξει αμέριστη συνεργασία και υπευθυνότητα και από τις δυο πλευρές.

Παρόντες από το Σωματείο ήταν οι : Κώστας Σαμανίδης (Πρόεδρος), Ιφιγένεια Βλαχογιάννη (Αντιπρόεδρος /  Γραμματέας), Σάρρας Αχιλλέας (Ταμίας).