ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 599 φορές

Σάκης Θεοδοσιάδης: "Να φέρουμε πίσω στο γήπεδο τον κόσμο μας"

Την πετυχημένη πορεία της περσινής περιόδου με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, θέλει να επαναλάβει και φέτος ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης.

Μπορεί το έργο του να είναι εκ των πραγμάτων πιο δύσκολο, αφού η ομάδα του θα αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία, όμως ο 44χρονος τεχνικός δηλώνει αισιόδοξος ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα εκπληρωθούν οι υψηλοί στόχοι της "Βασίλισσας".

Ο Θεοδοσιάδης μίλησε στο kerkidasport.gr, για το νέο πρωτάθλημα, για το πώς κυλάει η προετοιμασία, για τον στόχους της ομάδας, για τη μεταγραφική ενίσχυση, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Αναλυτικά:

Για την μέχρι στιγμής προετοιμασία:

"Είναι μια περίοδος δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές με μεγάλες εντάσεις, αλλά τα παιδιά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των προπονήσεων. Δίνουμε μεγάλη έμφαση, ειδικά τα πρωινά, στην φυσική κατάσταση και το απόγευμα σε τακτικά κομμάτια. Σιγά - σιγά, αρχής γενομένης από την Τετάρτη, θα μπαίνουμε στην διαδικασία των φιλικών, για να ξεκινήσουν και οι παίκτες να βγάζουν τα πράγματα που βλέπουμε και να αποκτήσουν μια ομοιογένεια, αυτή που είχαμε πέρσι σε πολύ μεγάλο βαθμό, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το κύπελλο που είναι στις 14-15 Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστούμε την διοίκηση για τις συνθήκες που μας προσφέρει. Οι εγκαταστάσεις εδώ στο ΑΚΡΟΡΙΟΝ είναι εξαιρετικές, ενώ το διάστημα των δεκατεσσάρων ημερών που θα παραμείνουμε στα 3-5 Πηγάδια είναι αρκετό για να δουλέψει μια ομάδα όπως χρειάζεται. Έχουμε βρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον, οι χώροι είναι πάρα πολύ καλοί και έχουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε σωστά".

Για τη μεταγραφική ενίσχυση:

"Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται άλλους τρεις παίκτες σε θέσεις κλειδιά, όπως είναι του αριστερού μπακ, του περιφερειακού κυνηγού και ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στον άξονα, για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα και ποιοτικά.

Θεωρώ ότι μέσα στο επόμενο τριήμερο θα έχουμε κλείσει οριστικά το ρόστερ.

Από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα πάει η ομάδα στα πρώτα φιλικά, αν θα εμφανίσει κάποιες αδυναμίες, ώστε την περίπτωση αυτή να προχωρήσουμε ενδεχομένως σε μία ακόμη προσθήκη.

Ο στόχος μου είναι να δουλέψουμε με 24-25 παιδιά για να είναι λειτουργικοί όλοι κοντά στην ομάδα".

Για το νέο πρωτάθλημα της Football League:

"Δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με πέρσι γιατί η κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι υπάρχουν ιστορικές ομάδες με παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία και σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό που θα κάνει την διαφορά είναι το πόση ομοψυχία θα έχουν οι ομάδες, η διάρκεια που θα δείξουν και φυσικά η διαχείριση των κρίσεων μέσα στο πρωτάθλημα και το πώς μπορούν οι ομάδες να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις.

Εμείς προετοιμαζόμαστε καθημερινά, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά με τις συζητήσεις που κάνουμε, ότι μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά. Πρέπει να πάρουμε όλα τα θετικά στοιχεία της περσινής χρονιάς, να τα μεταφέρουμε και να ξεκινήσουμε μ’ αυτά, αλλά και να τα δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά το περσινό ρόστερ που έμεινε, θα προσπαθήσουμε να εκμηδενίσουμε τα μειονεκτήματα που είχαμε και σε συνεργασία με τα παιδιά που ήρθανε να βοηθήσουμε την ομάδα και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι, διεκδικώντας αυτό που μας αναλογεί στο πρωτάθλημα". 

Για το αν έχει περάσει στους παίκτες τους υψηλούς στόχους της νέας χρονιάς:

"Πιστεύω ότι είναι το αυτονόητο. Αυτό δυναμώνει ακόμα περισσότερο και το τελευταίο διάστημα το λέμε όλοι, το γεγονός πως όταν το εργασιακό σου περιβάλλον είναι τέτοιο που παρέχει τα πάντα, όταν όλοι μας που είμαστε στο αγωνιστικό τμήμα έχουμε ηρεμία στην δουλεία μας, άρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με τα όποια λάθη, να σκεφτόμαστε το πώς θα βελτιωνόμαστε κάθε μέρα που βγαίνουμε από το γήπεδο και πώς θα παίρνουμε τα αποτελέσματα κάθε Κυριακή.

Είμαστε τυχεροί σαν ομάδα που έχουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, αυτούς τους χαρακτήρες. Έχουν εμπεδώσει ακριβώς σε ποια ομάδα βρίσκονται και τι διεκδικούμε. Ειδικά τις πρώτες μέρες που είμαστε εδώ στο βασικό στάδιο είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την υπευθυνότητα, την συγκέντρωση και την πειθαρχία που έχουν στις προπονήσεις και το πόσο κατασταλαγμένα είναι τα παιδιά στο τι θέλουν να κάνουν.

Είναι πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε μεγάλο μέρος του περσινού ρόστερ. Ήθελα να επιβραβεύσω τα παιδιά και αυτή είναι η αγωνιστική μου φιλοσοφία σαν προπονητής, να επιβραβεύσω τα παιδιά τα οποία μπορούν να ανέβουν ένα επίπεδο παραπάνω. Σε τέτοιες περιόδους άλλοι μένουν, άλλοι φεύγουν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Εμείς, σε συνεργασία με την διοίκηση, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες επιλογές που να κολλάνε στα "θέλω" της ομάδας.

Πιστεύω ότι τα παιδιά που ήρθαν, μπορούν να δώσουν πολλά πράγματα στην προσπάθεια που θα κάνουμε φέτος και να βοηθήσουν και την ομάδα και τους συμπαίκτες τους, αλλά και τον εαυτό τους".

Για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας:

"Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι τον θέλουμε σύμμαχο και θέλουμε να βρίσκεται δίπλα μας, σ' αυτή την δύσκολη καινούργια προσπάθεια που ξεκινάμε. Η ΒΕΡΟΙΑ έχει πολύ κόσμο, έχω αγωνιστεί σαν ποδοσφαιριστής στο παρελθόν σε γεμάτο γήπεδο στη Βέροια και το στοίχημα το δικό μας είναι σιγά-σιγά να τον φέρουμε πίσω, για να στηρίξει τις προσπάθειες και να είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας".