ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 870 φορές

Νίκη και θέαμα θέλει η ΒΕΡΟΙΑ με αντίπαλο τα Κύμινα - Δωρεάν η είσοδος των φιλάθλων

Την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον 2ο όμιλο, η  ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται στο γήπεδό της αύριο Κυριακή τα Κύμινα, τα οποία έχουν αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία.

Είναι ο δεύτερος «ημιτελικός», πριν τον «τελικό» στον Εύοσμο, όπως χαρακτηριστικά είπε ο προπονητής της Σάκης Θεοδοσιάδης, μετά τον ημιτελικό του κυπέλλου με το Ροδοχώρι και την πρόκριση στον τελικό της ΕΠΣΗ.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την «Βασίλισσα» στο αυριανό παιχνίδι, προκειμένου την τελευταία αγωνιστική με τον Αγροτικό Αστέρα, ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας, να πάρει το εισιτήριο για την Β' Εθνική.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, κόντρα στα Κύμινα, δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τιμωρημένο Μουχάλη, τον Μυλωνά που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και φυσικά τον εγχειρισμένο Ιωάννου. Οι φόβοι για απουσία και του Χαντζάρα ξεπεράστηκαν, αφού ο παίκτης ξεπέρασε κάποιες μικροενοχλήσεις στην φτέρνα του αριστερού του ποδιού και θα είναι παρόν.

Η αποστολή των "κυανέρυθρων" αποτελείται από όλους τους άλλους παίκτες, που όλη την εβδομάδα είχε στην διάθεσή του ο Μακεδόνας τεχνικός. Αυτοί είναι οι: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Πάντος, Βεργώνης, Ζούρκος, Μαραγκός, Μουρατίδης, Σοφιανίδης, Ταϊρης,  Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Τσιότρας, Μπακάλης, Χαντζάρας, Μεληκιώτης, Λεφίδης, Τρούπκος, Βασίλτσης, από τους οποίους λίγο πριν το παιχνίδι θα ανακοινωθούν οι 18 που θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα.

Τον αυριανό αγώνα θα διευθύνει ο Σπυριάδης από τον σύνδεσμο της Χίου με βοηθούς τους Τζουβάρα και Βογδόπουλο (Κοζάνης).

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ...

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Κουφάλια- Μακεδονικός διαιτητής ο κ. Μπούτσικος (Μακεδονίας) βοηθοί οι κ.κ Παπαδόπουλος και Παπαδοπούλου Ζωή (Μακεδονίας)

Αμύνταιο- Αγκαθιά διαιτητής ο κ. Πολυχρονίου (Καστοριάς) βοηθοί οι κ.κ Πρέσπαρης και Τριανταφυλλίδης (Καστοριάς)

Τρίγλια - Γιαννιτσά διαιτητής ο κ. Μέγας (Πιερίας) βοηθοί οι κ.κ Βρούζος (Πιερίας) και Κουφός (Μακεδονίας)

Αριδαία- Αγρ. Αστέρας διαιτητής ο κ. Τζάμος (Καστοριάς) βοηθοί οι κ.κ Σιδερίδης (Καστοριάς) Πράχαλης (Κοζάνης)

Λαγκαδάς- Εδεσσαικός διαιτητής ο κ. Δημητριάδης (Χαλκιδικής ) βοηθοί οι κ.κ Κώστογλου και Χρυσαίδης (Χαλκιδικής )

Παλαιοχώρι- Μελιτέας διαιτητής ο κ. Κεφαλάς (Σερρών) βοηθοί οι κ.κ Ζιγκερίδης (Κιλκίς) Σάκκος (Σερρών)

ΠΣ Βέροια- Κύμινα διαιτητής ο κ. Σπυριάδης (Χίου) βοηθοί οι κ.κ Τζουβάρας και Βογδόπουλος (Κοζάνης)

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ".