ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 630 φορές

Μία νίκη και μία ήττα για την Κ14 της ΒΕΡΟΙΑΣ

Μία νίκη και μία ήττα ίχε η Κ14 της ΒΕΟΙΑΣ στα δύο τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΗ, νίκη χθες επι του Αριστοτέλη Ν. με 3-1, ενώ την Κυριακή που μας πέρασε έχασε  με το ίδιο σκορ στο Λαζοχώρι από τον Μακεδόνα Β.

FC VERIA - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ    3 - 1  

Επιστροφή στις νίκες για το τμήμα υποδομής (Κ 14) της FC VERIA,  η οποία νίκησε  3-1 στην έδρα της το αντίστοιχο τμήμα του  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, με τέρματα στο 18΄- 69΄του Αδαμίδη Α., στο 28΄του Φωτόπουλου, ενώ το τέρμα των φιλοξενουμένων πέτυχε ο Καρασαρίδης στο 35΄,

ΒΕΡΟΙΑ: ΑΔΑΜΙΔΗΣ   Θ. ,ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ, ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΣΤΙΜΟΣ, ΚΕΤΟΓΛΟΥ, ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ  Α., ΛΑΦΑΡΑ (ΚΩΤΤΑΣ), ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ (ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ)    

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  ΙΝΙΟΣ, ΜΙΧΟΣ (ΔΡΕΝΟΒΙΑΔΗΣ ), ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ,  ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΤΖΙΜΟΥΛΙΚΟΣ,  ΜΟΥΚΑΣ, ΦΡΑΓΚΟΤΗΣ (ΑΧΛΙΩΠΑΣ),ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ( ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλά φάουλ που διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο του Λαζοχωρίου η Κ14 της Βέροιας δεν μπόρεσε αν και προηγήθηκε  στο σκορ να πάρει τελικά ένα θετικό αποτέλεσμα  από την ομάδα του Μακεδόνα Βέροιας και ηττήθηκε 3-1, παίρνοντας όμως  πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το 0-1 έγινε στο 23΄από το Λαφάρα, ισοφάρισαν στο 27΄οι Βεροιώτες με τον Τσέα και στη συνέχεια στο 36΄και 42΄ο Μαντζουράνης των γηπεδούχων διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ο Κων/νος Χαραλαμπίδης

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ Β.: Δολδούρης, Καραφέντζος, Δαμιανίδης, Πέτκος, Παναγιωτίδης, Υγρόπουλος (Σταυριανίδης), Τσέας, Μαντζουράνης   (Γκουρκούντας), Θυμιόπουλος ( Μούσιος), Καραγιάννης, Μπεκιαρίδης

ΒΕΡΟΙΑ:Λίβας, Κώττας   (Γιαγτζίδης), Συμπεθέρης, (Αδαμόπουλος), Κυριακίδης, Στίμος, Κετόγλου, Νικόπουλος, Αδαμίδης  Α., Λαφάρας, Φωτόπουλος, Βασιλακάκης