ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 774 φορές

Με στόχο να συνεχίσει το σερί των νικών της η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται την Αριδαία

Αισίως φθάσαμε στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής και 4η του β' γύρου, με τη «Βασίλισσα» να υποδέχεται αύριο Κυριακή στο γήπεδό της την Αριδαία.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης σε σχέση με τον προηγούμενο εκτός έδρας νικηφόρο αγώνα με αντίπαλο την Τρίγλια, έχει μόνο μία αλλαγή στην 20μελή αποστολή, από την οποία απέκλεισε τον Τσιότρα και συμπεριέλαβε τον Μυλωνά.

Οι Βεροιώτες, που προέρχονται από επτά σερί νίκες, χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυνατότητες της αντιπάλου τους, έχουν σαν στόχο τη νίκη και μόνο αυτή, προκειμένου να καλύψουν ή έστω να διατηρήσουν την διαφορά με το πρωτοπόρο Παλαιοχώρι, που δοκιμάζεται στα Κουφάλια. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η «Βασίλισσα» είναι δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, αλλά έχει έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τα Γιαννιτσά εκτός έδρας.

Αναλυτικά η Βεροιώτικη αποστολή αποτελείται από τους εξής: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Μεληκιώτης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Ταϊρης,  Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Χαντζάρας, Μυλωνάς.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ".