ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 825 φορές

Η "Βασίλισσα" περνά στην αντεπίθεση

Ήδη έχουμε διανύσει την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και η ΒΕΡΟΙΑ απέχει έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία βρίσκεται το Παλαιοχώρι.

Αν στο ξεκίνημα της περιόδου, κάποιος στην πρωτεύουσα της Ημαθίας έκανε λόγο για πρωταθλητισμό, οι περισσότεροι θα τον χαρακτήριζαν... ονειροπόλο! Και αυτό, γιατί είναι σε όλους γνωστά τα γεγονότα που προηγήθηκαν και η ΠΑΕ οδηγήθηκε στην διάλυση, ενώ η νέα διοίκηση απέφυγε να ανεβάσει ψηλά τον πήχη, δεν έκανε λόγο για πρωταθλητισμό και οι περισσότερες μεταγραφές της το καλοκαίρι ήταν «χαμηλών τόνων», από την στιγμή που δεν είχε τόσο υψηλές βλέψεις.

Παρόλα αυτά, επειδή το όνομα και η ιστορία της «Βασίλισσας» είναι «βαριά», όλοι κατά βάθος είχαν στην άκρη του μυαλού τους, το κάτι παραπάνω από μία αξιοπρεπή πορεία. Οι περισσότεροι «αλληθώριζαν» στον πρωταθλητισμό και αυτό ενισχύθηκε και από την, έστω χαλαρή, πίεση του κόσμου.

Γι' αυτό, η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΒΕΡΟΙΑ, δεν ικανοποιεί τους ανθρώπους αλλά και τον κόσμο της, όμως όλοι αισιοδοξούν ότι σύντομα θα μπορέσει να καλύψει τη διαφορά από την πρώτη θέση και γι' αυτό συνηγορούν αρκετά πράγματα.

Πρώτα απ' όλα, έχουμε διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος και η άπειρη κατά τα άλλα διοίκηση, έχει αποκτήσει αρκετές εμπειρίες στην τετράμηνη θητεία της.

Επίσης, όπως είχε τονίσει και ο πρώην τεχνικός των "κυανέρυθρων", Νίκος Παπανώτας σε δηλώσεις του, η ομάδα για να δείξει το καλό της πρόσωπο θέλει χρόνο και αυτός ο χρόνος πιστεύουμε πως έχει συμπληρωθεί, με τη ΒΕΡΟΙΑ να δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι πιο "ομάδα".

Ακόμη, ο νυν τεχνικός της "Βασίλισσας" Σάκης Θεοδοσιάδης, έχει συμπληρώσει ένα μήνα παρουσίας στο τιμόνι της, επομένως γνωρίζει πλέον καλύτερα το έμψυχο υλικό και το πώς να το διαχειριστεί καλύτερα.

Στα "συν" από το ξεκίνημα, μπορούμε να βάλουμε και την ενίσχυση που είχε η ομάδα εδώ και ένα περίπου μήνα, με δύο αξιόλογους μεσοεπιθετικούς παίκτες, που δίνουν «ανάσες» και  περισσότερες επιλογές στον προπονητή τους.

Κλείνοντας, θα λέγαμε ότι καθοριστικά για την συνέχεια είναι τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, με την ΑΠΕ Λαγκαδά και τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, τα οποία αν συνοδευτούν με νίκες, τότε θα φέρουν τη ΒΕΡΟΙΑ σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Και τότε θα της δοθεί η δυνατότητα, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, λόγω και της οικονομικής ευρωστίας της διοίκησής της, να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, ώστε να μπει με μεγαλύτερες αξιώσεις στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και να υλοποιήσει τον στόχο πού έθεσε, όχι πριν το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά στη διάρκειά της.