ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 837 φορές

Νίκη και μόνο νίκη!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη υποδέχεται την Τετάρτη (26/03, 15:00) η ΒΕΡΟΙΑ την Skoda Ξάνθη, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η «Βασίλισσα», που αναμένεται να έχει την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της, χρειάζεται πάση θυσία το «τρίποντο» για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να συνεχίσει να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η μίνι προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/03) και στην συνέχεια ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο Σέρβος προπονητής έχει να αντιμετωπίσει τρεις σημαντικές απουσίες, αφού δεν θα αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μπεν Μοχάμεντ που αποβλήθηκε στο ματς της Λιβαδειάς, ο Κώστας Μπάρμπας που θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του και ο Στέφανος Σιόντης που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:

Καντιμοίρης, Αναστασόπουλος, Βέρτζος, Σισοκό, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Τραπ, Ζεζίνιο, Όστοϊτς, Παυλίδης, Κομόλοφ, Ντόγος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκονσάλβες, Μάνος και Μεληκιώτης.