ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1237 φορές

Με τέσσερα νέα πρόσωπα η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στην Μελίτη

Τον Μελιτέα Μελίτης υποδέχεται αύριο Κυριακή στο γήπεδό της στις 3 μμ η ΒΕΡΟΙΑ.

Η «Βασίλισσα» με νέο τεχνικό πλέον τον Θεοδόση Θεοδοσιάδη, ο οποίος από την Τετάρτη προπονεί την ομάδα, έχει άλλα τρία νέα πρόσωπα στην αποστολή της, τον «παλιό» Λεφίδη, που πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν και τους νεοαποκτηθέντες Χαντζάρα και Καράμπελα, με τους δύο τελευταίους να είναι σχεδόν σίγουροι ότι θα ξεκινήσουν στην αρχική 11άδα.

Στα ευχάριστα για τους Βεροιώτες έχουμε και την επάνοδο δύο βασικών της παικτών, του Σκαθαρούδη που αποθεραπεύτηκε και του Μουρατίδη που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής. Αντίθετα απώλεια θεωρείται η απουσία των έμπειρων Κυριακίδη και Μυλωνά, που έρχεται να προστεθεί σε αυτήν του Παπουτσίδη (τραυματίας), με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό και τον δεύτερο από έντονους πόνους στη μέση.

Σήμερα και μετά την πρωινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε ομιλία του Θ. Θεοδοσιάδη στους παίκτες, ανακοινώθηκε η α αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 20 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Μπλατσιώτης, Κοντογουλίδης, Ζυγκερίδης, Μπλέτσας, Μπακάλης, Ιωάννου, Ζούρκος, Βεργώνης, Κανούλας, Τσιότρας, Τσικόπουλος, Μουχάλης, Μισαηλίδης, Μαραγκός, Τσουλχάι, Σκαθαρούδη, Μουρατίδη, Χαντζάρα, Καράμπελα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΧΡΩΜΑΤΑ - ΣΙΔΗΡΙΚΑ "ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΣ" 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 4/11 (15:00)
ΒΕΡΟΙΑ - Μελιτέας Μελίτης
ΠΟ Τρίγλια - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ
Ολυμπιακός Κυμίνων - ΠΑΟ Κουφαλίων
Άρης Παλαιοχωρίου - Αγροτικός Αστέρας
Αλμωπός Αριδαίας - Εδεσσαϊκός 
ΑΠΕ Λαγκάδα  - ΑΣ Γιαννιτσών
Ερμής Αμυνταίου - Μακεδονικός