ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θεοδοσιάδης και επίσημα στο τιμόνι της "Βασίλισσας"
Ο γενικός αρχηγός Αχιλλέας Μπίκας καλωσορίζει το νέο τεχνικό της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1213 φορές

Θεοδοσιάδης και επίσημα στο τιμόνι της "Βασίλισσας"

Προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι και επίσημα από το απόγευμα της Τρίτης (30/10) ο Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος διαδέχεται το Νίκο Παπανώτα στον "κυανέρυθρο" πάγκο.

Η "Βασίλισσα" με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την συμφωνία με τον 44χρονο τεχνικό, ο οποίος αναλαμβάνει να βάλει την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού.

Ο Θεοδοσιάδης θα κάνει την Τετάρτη (31/10) την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ την Κυριακή θα καθίσει στον πάγκο στο εντός έδρας ματς με τον Μελιτέα Μελίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Π.Σ Βέροια ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Θεοδόση Θεοδοσιάδη γεννηθείς στις 23/5/1975.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί στη καριέρα του ως σήμερα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (άνοδος απο Δ' εθνική στην football league 2 και έπειτα στην football league) και στον Απόλλων Λάρισας (άνοδος από football league 2 στην football league)".

Who is who

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, που κατάγεται από την Πέλλα, στις αρχές του 2018 είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον πάγκο της Σπάρτης.

Την σεζόν 2016-2017 ήταν προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Β' όμιλο της Γ' Εθνικής και πανηγύρισε την άνοδο. Ωστόσο, αποχώρησε στα τέλη του 2017 μετά από δύο αγώνες Κυπέλλου.

Πριν τον Απόλλωνα, ο Σάκης Θεοδοσιάδης ήταν ο τεχνικός ηγέτης της Αναγέννησης Καρδίτσας για 6 ολόκληρες σεζόν, έχοντας το ρεκόρ του μακροβιότερου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Ο νεαρός προπονητής σε αυτές τις έξι χρονιές στην Αναγέννηση πέτυχε δύο ανόδους (από το Περιφερειακό στη Football League 2 και κατόπιν στη Football League), «άγγιξε» τα πλέι-οφ ανόδου στη Superleague τη σεζόν 2014-15, ενώ πρόπερσι σε μία απίστευτη πορεία, κατάφερε να παραμείνει στη Β’ κατηγορία, πραγματοποιώντας τεράστια προσπάθεια τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέι-άουτ".

Στη Football League ο Θεοδοσιάδης μετρά 91 παρουσίες και απολογισμό 37 νίκες - 18 ισοπαλίες - 36 ήττες.

Στα 51 του παιχνίδια στη Γ’ Εθνική μετρά 36 νίκες, εννιά ισοπαλίες και μόλις έξι ήττες!