ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 689 φορές

Θεοδοσιάδης για αντικαταστάτης του Παπανώτα στον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ

Σήμερα αναμένεται να τελειώσει το θέμα του προπονητή στην ΒΕΡΟΙΑ, αφού εδώ και δύο μέρες οι άνθρωποί της μελετούν τα ονόματα που τους προτάθηκαν ή αυτά που είχαν στα υπόψη τους.

Εκλεκτός σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε και οι οποίες προέρχονται από κύκλους της ομάδας, είναι ο Σάκης Θεοδοσιάδης, για τον οποίο σας αναφέραμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ.

Ο 44χρονος τεχνικός θα έχει σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τον Γιώργο Μπίκα, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και φυσικά να καταλήξουν και στο οικονομικό.

Ο Θεοδοσιάδης θα φέρει πιθανότατα μαζί του στη "Βασίλισσα" το δικό του επιτελείο, οπότε σε αυτή την περίπτωση τα άτομα που αποτελούσαν μέχρι τώρα το τεχνικό τιμ της ομάδας θα αποχωρήσουν.

Who is who

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, που κατάγεται από την Πέλλα, στις αρχές του 2018 είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον πάγκο της Σπάρτης.

Την σεζόν 2016-2017 ήταν προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Β' όμιλο της Γ' Εθνικής και πανηγύρισε την άνοδο. Ωστόσο, αποχώρησε στα τέλη του 2017 μετά από δύο αγώνες Κυπέλλου.

Πριν τον Απόλλωνα, ο Σάκης Θεοδοσιάδης ήταν ο τεχνικός ηγέτης της Αναγέννησης Καρδίτσας για 6 ολόκληρες σεζόν, έχοντας το ρεκόρ του μακροβιότερου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Ο νεαρός προπονητής σε αυτές τις έξι χρονιές στην Αναγέννηση πέτυχε δύο ανόδους (από το Περιφερειακό στη Football League 2 και κατόπιν στη Football League), «άγγιξε» τα πλέι-οφ ανόδου στη Superleague τη σεζόν 2014-15, ενώ πρόπερσι σε μία απίστευτη πορεία, κατάφερε να παραμείνει στη Β’ κατηγορία, πραγματοποιώντας τεράστια προσπάθεια τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέι-άουτ".

Στη Football League ο Θεοδοσιάδης μετρά 91 παρουσίες και απολογισμό 37 νίκες - 18 ισοπαλίες - 36 ήττες.

Στα 51 του παιχνίδια στη Γ’ Εθνική μετρά 36 νίκες, εννιά ισοπαλίες και μόλις έξι ήττες!