ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1128 φορές

Με Χαλκιά και Χατζάρα η προπόνηση της ΒΕΡΟΙΑΣ - Μέχρι την Τετάρτη ο αντικαταστάτης του Ν. Παπανώτα

Ύστερα από 3 μήνες οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ προπονήθηκαν σήμερα χωρίς το Νίκο Παπανώτα, αλλά με δύο από τους τρεις συνεργάτες του, τον «κατάσκοπο» Δημήτρη Χαλκιά και τον γυμναστή Απόστολο Χατζάρα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βεροιώτη τεχνικού, ο Αντώνης Νατσούρας, δεν έδωσε το παρόν στο Ταγαροχώρι, φανερά χολωμένος από την εξέλιξη που είχε το συγκεκριμένο θέμα.

Το αν συνεχίσουν ή όχι οι δύο συνεργάτες του Ν. Παπανώτα, θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις του νέου τεχνικού, ο οποίος θα έχει προσληφθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, αλλά και από τις προθέσεις των Χαλκιά, Χατζάρα που και οι δύο ήταν επιλογές του πρώην προπονητή.

Όσον αφορά τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της «Βασίλισσας» και θα καθίσει  στον πάγκο της, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Μελίτη, στα γραφεία της ομάδας καταφθάνουν από μάνατζερ πολλά mail με ονόματα προπονητών.

Οι άνθρωποι της ομάδας, που έχουν επιφορτισθεί με τον χειρισμό του θέματος και είναι ο πρόεδρος Στέφανος Αποστολίδης και ο σύμβουλος Νίκος Νούλας, δεν αποκλείουν καμία περίπτωση ή όνομα από αυτά που προτείνονται. Στα υπ΄όψιν τους έχουν προπονητές που θα μπορούν να τους εμπιστευθούν την τύχη της ομάδας, πέρα από τη φετινή χρονιά, που στόχος είναι η άνοδος, και τη νέα περίοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία, αν όλα πάνε καλά.

Μέλος του Δ.Σ. της ομάδας το οποίο ρωτήσαμε για τα ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα εκτός Ημαθίας ΜΜΕ, μας είπε ότι τα περισσότερα προέρχονται από μάνατζερ που θέλουν να πουλήσουν την "πραμάτεια" τους, χωρίς όμως αυτό να είναι κατακριτέο.