ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1469 φορές

Δεν τα κατάφερε η "Βασίλισσα" στη Νέα Ευκαρπία, έχασε 2-1 από τον Μακεδονικό

Δεν τα κατάφερε η ΒΕΡΟΙΑ στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Μακεδονικό, για την 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα, καθώς ήταν μέτρια στο πρώτο μέρος και καλή στην επανάληψη, όμως πλήρωσε δύο λάθη της και μοιραία έχασε το παιχνίδι.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο οι Βεροιώτες είχαν αρκετές ευκαιρίες, πέρα από το γκολ που πέτυχαν με σουτ του Μυλωνά μέσα από την περιοχή στο 72' ισοφαρίζοντας προσωρινά το σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

Οι γηπεδούχοι, που στο πρώτο μέρος ήταν πιο απειλητικοί και προηγήθηκαν στο 34' με κεφαλιά του Ρένο, στην επανάληψη δεν είχαν άλλες ευκαιρίες πλην του γκολ που πέτυχαν τέσσερα λεπτά μετά την ισοφάριση της "Βασίλισσας", όταν σε μια αντεπίθεση ο Τσουκάνης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Μπλατσιώτη, τον οποίο πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το τελικό 2-1 για τον Μακεδονικό!

Οι Βεροιώτες απείλησαν στο δεύτερο μέρος με τους Μπακάλη (50'), Σκαθαρούδη (52'), Βεργώνη (54') και Μυλωνά (90'), χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν, γνωρίζοντας μια ήττα που σίγουρα θα μπορούσαν να αποφύγουν αν ήταν πιο προσεκτικοί και τυχεροί.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) με βοηθούς τους Γούτα, Μαλανδρή (Χαλκιδικής).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Χ''Κωνσταντίνου, Τριανταφυλλίδης (78' Κρυστάλλης), Δούμας, Τζιαμπάζης, Ζαφειρίδης, Μούσα (71' Μπαρντούσι), Γαρύφαλος, Τσουκάνης, Ρένο (82' Αγγελούδης), Καρλόπουλος (85' Δήμου).

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Τσιότρας (66' Μυλωνάς), Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας (84' Ιωάννου), Βεργώνης, Κυριακίδης (87' Μισαηλίδης), Κανούλας, Μπακάλης, Σκαθαρούδης (60' Τσικόπουλος).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/10...