ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1684 φορές

Καλτσάς: «Συγγνώμη για το πέναλτι»

Την άποψη πως αν είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που εκτέλεσε τότε ίσως η ΒΕΡΟΙΑ να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε ο Νίκος Καλτσάς με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας για τη φάση του πέναλτι. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Αφού καταφέραμε και δεν χάσαμε σε μία τόσο δύσκολη έδρα πιστεύω πως είναι θετικό. Αυτό που μένει είναι να κοιτάξουμε τη συνέχεια, να δουλέψουμε σκληρά και να πάρουμε τα παιχνίδια ένα ένα», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Καλτσά.

Για το λόγο που ζήτησε συγνώμη: «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι χωρίς να γίνουν πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες ήταν το κομβικό σημείο η φάση του πέναλτι, αφού αν είχε μπει το γκολ ίσως να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για τα θετικά στοιχεία που κρατάνε: «Παίξαμε πολύ καλά αμυντικά αφού καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν. Δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για το γεγονός ότι βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας: «Σίγουρα θα υπάρχει πίεση γιατί το να βλέπεις τη ΒΕΡΟΙΑ τόσο χαμηλά δεν είναι καλό. Δουλεύουμε σκληρά όπως είπα και πριν για να καταφέρουμε να φύγουμε από τη δύσκολη ζώνη».