ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1412 φορές

Σιόντης: «Κάθε πόντος είναι σημαντικός»

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Ριζούπολης, ο ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του βορρά» Στέφανος Σιόντης είπε τα εξής:

«Εμείς από το ξεκίνημα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν και από εκεί και πέρα να δημιουργήσουμε δύο τρεις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν τις εκμεταλλευτήκαμε ωστόσο η ισοπαλία εκτός έδρας είναι ένα αποτέλεσμα θετικό. Στη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε κάθε πόντος είναι σημαντικός».

Για το πώς έπαιξε η ΒΕΡΟΙΑ: «Αλλάξαμε  κάποια πράγματα, ωστόσο ζητάμε μια σταθερότητα για να μπορέσουμε να βγάλουμε και άλλα πράγματα στο γήπεδο και νομίζω θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα».

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών και αν επηρεάζουν την ομάδα: «Σε κάποια κομμάτια επηρεάζουν, ωστόσο εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο.  Αυτό κάναμε και σήμερα».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Υπάρχει πίεση και φάνηκε. Νομίζω ότι έχουμε ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες. Ήμασταν λίγο άτυχοι σήμερα αφού χάσαμε ένα πέναλτι και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες».