ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2360 φορές

Στο Τσοτύλι το βασικό στάδιο προετοιμασίας της «Βασίλισσας»

Γράψαμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ ότι στην ΒΕΡΟΙΑ επικρατεί ένας οργασμός, προκειμένου αυτή η ομάδα να στηθεί από την αρχή, ύστερα από το τραγικό τέλος που είχε η ΠΑΕ. 

 Ένα από τα θέματα που απασχολούσε το τεχνικό επιτελείο ήταν η τοποθεσία που θα γινόταν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αφού όλα τα προπονητικά κέντρα  της γύρω από την Βέροια περιοχής ήταν κλεισμένα από άλλες ομάδες.

Τελικά ύστερα από αυτοψία που έγινε σήμερα Σάββατο από τον τεχνικό διευθυντή της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργο Μεταξά και τον προπονητή Νίκο Παπανώτα στο Τσοτύλι, επιλέχτηκε τελικά η συγκεκριμένη περιοχή, προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της,αφού οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν την Βεροιώτικη αποστολή ικανοποίησαν απόλυτα το τεχνικό επιτελείο, ενώ το γήπεδο στο οποίο θα γίνονται οι προπονήσεις θα είναι το δημοτικό στάδιο.

Οι Βεροιώτες θα ανέβουν στις 20 Αυγούστου και θα παραμείνουν για δέκα μέρες, ως τις 29/8. Την ημέρα της επιστροφής για την Βέροια θα κάνουν μία στάση στην Πτολεμαίδα, στο γήπεδο της οποίας στις 6μμ θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφας.