ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2331 φορές

"Γεμίζει" το ρόστερ της η «Βασίλισσα»

Στους 18 έφθασαν οι παίκτες  που έχει στο ρόστερ της  μέχρι τώρα η ομάδα της  ΒΕΡΟΙΑΣ, παίκτες που προέρχονται από την περσινή Κ19, ή παίκτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει και μένει το τυπικό για να τους που αποκτήσει με μεταγραφή, δείχνοντας την αποφασιστικότητα των ανθρώπων της να κινηθούν γρήγορα και να την ενισχύσουν.

Αν και η ενίσχυση φάνταζε δύσκολη λόγω του περιορισμένου χρόνου, στο άκουσμα της ανάληψης της «Βασίλισσας» από τους αδελφούς Μπίκα, πολλοί παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να ενταχθούν στο δυναμικό της, βλέποντας ότι αυτή θα έχει πλέον μία μεγάλη δυναμική. Άλλωστε και το μπάτζετ που αφορά την ενίσχυση δεν είναι ευκαταφρόνητο για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής.

Στα ονόματα που δεν έκρυψαν την επιθυμία να επιστρέψουν και να ξαναφορέσουν την ένδοξη φανέλα της είναι και δύο δικά της παιδιά, ο Αλέξης Βεργώνης και ο Στέλιος Μαραγκός. Τις περιπτώσεις τους εξετάζουν οι αρμόδιοι, που δείχνουν θετικοί σε μία τέτοια συνεργασία.

Οι ανακοινώσεις των παικτών θα γίνουν όταν κλείσει και τυπικά το θέμα του ΑΦΜ, για το οποίοοι άνθρωποι της ομάδας εκφράζουν τη βεβαιότητα πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.