ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2296 φορές

Πάει για ναυάγιο (;) το ΑΦΜ της Ελπίδας Σκουτάρεως για την ΒΕΡΟΙΑ

Φωτιές άναψε στην Βέροια η δήλωση του προέδρου της Ελπίδας Σκουτάρεως Φώτη Κεραμάρη στην ΕΡΑ Σερρών, ότι δεν προχωρά η συμφωνία με ΒΕΡΟΙΑ, η οποία έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της ομάδας της Ημαθίας για την εξαγορά του ΑΦΜ.

Είναι μία εξέλιξη που ανησυχεί τον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ, αφού εάν δεν προχωρήσει η υπόθεση με την Ελπίδα τότε τα πράγματα στενεύουν χρονικά, μιας και μέχρι τις 13/8 πρέπει να δηλώσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα με τη νέα της ονομασία, καθώς και έδρα το Δημοτικό Στάδιο, διαφορετικά θα πρέπει να αγωνιστεί ως Ελπίδα Σκουτάρεως, με έδρα γήπεδο του Νομού Σερρών και να αγωνίζεται σε όμιλο διαφορετικό από αυτόν που θα έπαιζε ως ΒΕΡΟΙΑ.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων που θα έχουμε στην ΓΣ της Ελπίδας την Δευτέρα 6/8, στην οποία θα κριθεί τόσο το μέλλον αυτής, και κατά ένα μεγάλο μέρος της «Βασίλισσας του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΑ Σερρών:

Ερώτ.: Υπήρξε ενδιαφέρον από την Βέροια;

Κεραμάρης: Έγιναν συζητήσεις, οι οποίες δεν απέφεραν καρπούς.

Ερώτ.: Δηλαδή επικοινώνησαν από την Βέροια και σας ζήτησαν το Α.Φ.Μ.

Κεραμάρης: Βασικά τα τηλεφωνήματα ήταν πάρα πολλά. Δεχτήκαμε πάρα πολλά τηλέφωνα που μας ρωτούσαν αν η ομάδα κατέβει ή δεν κατέβει στην Γ’ Εθνική.

Ερώτ.: Κι από άλλες ομάδες ή μόνο από την Βέροια;

Κεραμάρης: Κι από άλλες ομάδες. Έχουν γίνει συζητήσεις. Τηλεφωνικώς μόνον, τίποτε άλλο. Κάποια στιγμή το ενδιαφέρον της Βέροιας ήταν πιο έντονο και είπαμε να δοκιμάσουμε. Να δούμε τι είναι αυτό το πράγμα. Κάποια στιγμή ακουγόταν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα κλπ. Και πάντα μιλάω όχι με όφελος δικό μου. Πάντα μιλάω με όφελος της ομάδας. Πήγαμε βρεθήκαμε με τους ανθρώπους της Βέροιας. Μιλήσαμε. Δεν μπορώ να πάρω στο κεφάλι μου την ιστορία αυτής της ομάδας. Να συζητήσω και να κάνω μόνος μου τις διαπραγματεύσεις. Η ομάδα δεν μου ανήκει. Δεν την δημιούργησα εγώ. Την βρήκαμε την ομάδα. Πώς μπορώ εγώ να δώσω την ιστορία και όλη αυτή την ομάδα κάπου αλλού. Γύρισα, μίλησα με όλους τους φιλάθλους και τα μέλη της ομάδας για να δούμε το μέλλον της ομάδας κλπ. Τη Δευτέρα 6/8, έχουμε Γενική Συνέλευση για να δούμε τι θα γίνει. Που θα καταλήξει αυτή η ομάδα.

Ερώτ.: Δεν τα βρήκατε με την Βέροια. Για ποιο λόγο;

Κεραμάρης: Εγώ βασικά πήγα στην Βέροια για να δω τι είναι αυτό που ζητάνε. Δεν έκλεισα τίποτα από κανέναν. Δεν τα έκανα πίσω από την πλάτη κανενός. Και όταν γύρισα, επειδή διατηρώ ένα καφέ στο χωριό, βρήκα όλους τους φιλάθλους, έπιασα μίλησα τον καθένα…

Ερώτ.: Οι φίλαθλοι τι είπαν γι αυτή την προοπτική;

Κεραμάρης: Ο καθένας μπορεί να πει με το μυαλό του ότι θέλει και να παραποιήσει τα πράγματα και να πει έγιναν έτσι ή έγιναν αλλιώς.

Ερώτ.: Οι φίλαθλοι τι σας έλεγαν όλο αυτό το διάστημα, ήταν υπέρ;

Κεραμάρης: Οι φίλαθλοι σίγουρα αγαπάν την ομάδα και θέλουν. Ο καθένας βοηθάει και είναι δίπλα στην ομάδα με τον δικό του τρόπο. Άλλος που πρέπει να μιλήσει δεν μιλάει άλλος που δεν πρέπει να μιλήσει μιλάει παραπάνω. Έτσι είναι παντού υπάρχουν αυτά. Αλά κι εγώ για να έχω καθαρή τη συνείδηση και για να είμαι εντάξει καλώ τη Δευτέρα 6/8 όλους τους φιλάθλους στο Δημαρχείο Σκουτάρεως, στις 9:00μμ

Ερώτ.: Από την Βέροια σας έταξαν πολλά χρήματα;

Κεραμάρης: Όχι!

Ερώτ.: Αν σας έταζαν πολλά;

Κεραμάρης: Αν μας έταζαν πολλά που δεν γίνεται όμως αυτό, εγώ θα έβγαινα στο χωριό και θα έλεγα τόσα λεφτά πήρα, θα έφτιαχνα γήπεδα. Θα έφτιαχνα Ακαδημίες. Δηλαδή δεν θα έβαζα στο παντελόνι ούτε μισό ευρώ.

Ερώτ.: Θα πήγαιναν δηλαδή όλα στην ομάδα. Ομάδα όμως δεν θα υπήρχε;

Κεραμάρης: Ομάδα έχουμε. Έχουμε την Ακαδημία που φέτος έπαιζε με τον Αστέρας Πεπονιάς και θα δημιουργούσα πάλι «Ελπίς Σκουτάρεως Β’». Αλλά πάλι θα τονίσω ούτε μισό ευρώ στο παντελόνι μου.

Ερώτ.: Το ποσό δεν θα μας το πείτε που σας έδινε η Βέροια;

Κεραμάρης: Όχι δεν μπορώ.

Ερώτ.: Ποιες άλλες ομάδες σας πήραν τηλέφωνο;

Κεραμάρης: Ήταν ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα. Ομάδες που έπαιζαν τοπικό και θέλουν να βγουν, αλλά και ομάδες Γ’ και Β’ που πρέπει να πέσουν και έχουν λερωμένο ΑΦΜ κλπ.

Ερώτ.: Η ομάδα της Βέροιας αν έπαιρνε το ΑΦΜ με ποιο όνομα θα έπαιζε.

Κεραμάρης: Νομίζω ως Βέροια θα έπαιζε. Δεν τα ξέρω και καλά αυτά. Μόνο στην σφραγίδα και το καταστατικό της ομάδας θα υπήρχε το Ελπίς Σκουτάρεως.

Ερώτ.: Εσείς χρέη δεν έχετε;

Κεραμάρης: Όχι δεν έχουμε. Έχουν εξοφληθεί όλοι.

Ερώτ.: Η ομάδα που θα δηλωθεί σε ποια κατηγορία;

Κεραμάρης: Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει. Μπορεί να παίξουμε ξανά Γ’ Εθνική. Έχουμε το περιθώριο. Μπορεί να εκδηλώσει κάποιος ενδιαφέρον. Που θα μπορέσει να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα. Γιατί όχι. Μεγάλο χωριό είμαστε. Βλέπω κόσμο που δείχνει ενδιαφέρον και νομίζω ότι την Δευτέρα η προσέλευση του κόσμου θα είναι πολύ μεγάλη. Μπορεί να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον που θα παρασύρει και άλλους να βοηθήσουν ακόμη και σαν απλά μέλη. Εγώ θα είμαι πάλι παρών

Ερώτ.: Υπάρχει περίπτωση δηλαδή και Γ’ Εθνική

Κεραμάρης: Ναι. Γιατί όχι. Εμάς μας άρεσε η Γ’ Εθνική. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν το γήπεδο. Αν είχαμε ένα γήπεδο.

Ερώτ.: Γ’ Εθνική και σε ποιό γήπεδο θα πάτε;

Κεραμάρης: Αν μπορέσουμε με τον Δήμο Σερρών να κάνουμε κάτι η με τον ΟΠΑΚΠΑ. Πήραμε υποσχέσεις πάλι, μαλώσαμε, ξαναμαλώσαμε. Στο γήπεδο τα χορτάρια έχουν γίνει ένα μέτρο. Πως α έχεις μετά την όρεξη να κάνεις κάτι.

Ερώτ.: Γ’ Εθνική σε ποιο γήπεδο θα παίζετε;

Κεραμάρης: Δημοτικό Στάδιο κάτι θα βρούμε.

Ερώτ.: Την Δευτέρα πρέπει μα δηλώσετε και στο Κύπελλο. Είναι η τελευταία ημέρα. Θα δηλώσετε;

Κεραμάρης: Δεν ξέρω θα δούμε. Το Κύπελλο είναι Β’ διοργάνωση. Ας γίνει πρώτα η ομάδα. Ας παίξουμε στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο το αφήνουμε.

Ερώτ.: Εσείς τι θα προτείνετε;

Κεραμάρης: Εγώ θα πάω να ακούσω. Εγώ θα πάω να πω αυτά που έχουν συμβεί. Να τα μάθει ο όλος ο κόσμος. Να με βλέπουν, να τα πω όπως έχουν και θα ακούσω. Και θα κρίνουμε όλοι μαζί.