ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2181 φορές

Κραδασμοί και παραίτηση στο νέο Δ.Σ. του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ

Την παραίτησή του από την νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ υπέβαλε ο Στέργιος Διαμάντης.

 Η παραίτηση του έμπειρου παράγοντα και Προέδρου του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας υποβλήθηκε μετά από διαφωνίες που είχε σε κάποια ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της διοίκησης και της ομάδος γενικότερα.

Συγκεκριμένα κατά την κατανομή αξιωμάτων προτάθηκε στον Στέργιο Διαμάντη να αναλάβει Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, αλλά αρνήθηκε την θέση αυτή καθώς ο χρόνος του είναι περιορισμένος για γραφειοκρατικές ευθύνες, μιας και ήδη είναι επιβαρυμένος με τις πολλές αρμοδιότητες στον ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.

Μετά από αυτό αναγνώστηκαν οι θέσεις που καταλαμβάνει ο κάθε ένας σύμβουλος με τον Στέργιο Διαμάντη να είναι απλό μέλος. Αυτό δεν άρεσε γιατί όπως λέει και ο ίδιος, έχει την εμπειρία και στις σχέσεις να αναλάβει έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ένα πόστο το οποίο γνωρίζει από παλαιότερες θητείες τόσο στη ΒΕΡΟΙΑ όσο και στον Φίλιππο Βέροιας.

Παράλληλα με τις διαφωνίες αυτές, ο Στέργιος Διαμάντης εξέφρασε αντιρρήσεις και για κάποιες αποφάσεις που προκατέλαβαν τη νέα διοίκηση και πάρθηκε σε στενό κύκλο. Αυτές οι αποφάσεις έχουν να κάνουν με την πρόσληψη προπονητή και τεχνικού διευθυντή, χωρίς να υπάρχει η σχετική ενημέρωση και η σύμφωνη γνώμη της διοίκησης.  Σ΄ εκείνο που ο Στέργιςο Διαμάντης στάθηκε κάθετα αντίθετος, είναι στην προοπτική να συνεργαστεί ο ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ με τον πρότινος, πρώην, υπάλληλο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Αντώνη Τσαλουχίδη ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του Θόδωρου Καρυπίδη.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

«Από την αρχή δεν με άρεσαν κάποια πράγματα, όπως η πρόσληψη προπονητή πριν ακόμη γίνουν οι εκλογές, καθώς και η παρουσία στα γραφεία της νέας ομάδας ως άμεσου συνεργάτη, του μέχρι πρότινος διευθυντή των γραφείων της ΠΑΕ επι προεδρίας των Καρυπίδη-Παπαδόπουλου, των ανθρώπων που διέλυσαν στην κυριολεξία την ιστορική «Βασίλισσα», του Αντώνη Τσαλουχίδη.

Το ποτήρι ξεχείλισε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., στην οποία έγινε η κατανομή των αξιωμάτων.  Ζήτησα να αναλάβω ένα πόστο στο οποίο θα μπορούσα να ανταπεξέλθω, λόγω και της εμπειρίας μου από την ενασχόλησή μου στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, τον ΦΙΛΙΠΠΟ και την ΓΕ Βέροιας. Μου προτάθηκε η θέση του Γενικού Γραμματέα, στην οποία λόγω φόρτου εργασίας, αλλά και της θέσης μου ως πρόεδρος  του ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας , δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω και γο έκανα γνωστό.

Δεν θέλω να αναφέρω κάτι παραπάνω. Εύχομαι στην αγαπημένη μας ομάδα να βρει τον δρόμο της  για κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουν οι άνθρωποι που την διοικούν.