ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1684 φορές

Τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος η «Βασίλισσα»

Σε πλήρη κινητικότητα βρίσκεται στην ΒΕΡΟΙΑ το τεχνικό της επιτελείο, προκειμένου την Δευτέρα που μας έρχεται να ολοκληρώσει το 80 % του ρόστερ της.

Ένα ρόστερ το οποίο θα αποτελείται από 30 ποδοσφαιριστές σε πρώτη φάση και μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα φιλικά, στο ρόστερ θα παραμείνουν 25.

Η πρώτη λοιπόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6/8 στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ γίνονται προσπάθειες να βρεθεί  προπονητικό κέντρο σε ορεινή περιοχή, αφού και εδώ υπάρχουν δυσκολίες, μιας και οι ημερομηνίες έχουν κλείσει στα περισσότερα από αυτά.

Από εκεί και πέρα το σκεπτικό των ανθρώπων της «Βασίλισσας» είναι να στηριχτούν για φέτος τουλάχιστον, ως επί το πλείστον σε παίκτες από την Ημαθία, αλλά και τα δικά της παιδιά που πέρυσι έπαιζαν στην Κ19 και τους τρεις δανεικούς, Τσιότρα, Τσουλχάι, Πατσιαβούρα, που αγωνίστηκαν με τα χρώματα των Τρικάλων στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Φυσικά δεν θα λείψουν από το ρόστερ της και οι έμπειροι παίκτες, κάποιοι από τους οποίους έπαιξαν στο παρελθόν με την φανέλα της, είναι από την Βέροια και ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν και να βοηθήσουν στην προσπάθεια αναγέννησης της «Βασίλισσας».