ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1929 φορές

Σήμερα η Γ.Σ. - Επιχειρηματίες στο τιμόνι της "Βασίλισσας"

Σήμερα στις 7μμ στον πολυχώρο της Ελιάς θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, στις εκλογές θα κατέλθει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, του οποίου θα ηγείται κατά πάσα πιθανότητα ο επιχειρηματίας Στέφανος Αποστολίδης.

Τα άλλα άτομα στο 9μελές  Δ.Σ., χωρίς να γνωρίζουμε τις θέσεις που θα έχουν σε αυτό, θα είναι, ο γιος του Γιώργου Μπίκα Αχιλλέας, οι επιχειρηματίες Στέλιος Μειμαρίδης, Νίκος Νούλας, Γιάννης Ασλανίδης, ο αρχιτέκτονας Κώστας Μπίκας, και τα μέλη του διορισμένου από το Πρωτοδικείο Βέροιας Δ.Σ. του ΓΑΣ, ο Στέργιος Διαμάντης, ο Γιώργος Κουτσιώνης και ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Βεροιώτης μάνατζερ Γιώργος Μεταξάς.

Έτσι λοιπόν από σήμερα το βράδυ μία νέα σελίδα ανοίγει για την «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική, αφού για αυτό φρόντισαν οι άνθρωποι της νέας κίνησης , παίρνοντας τον ΑΦΜ της Ελπίδας Σκουτάρεως, ομάδας από το Νομό Σερρών, που την περσινή περίοδο πραγματοποίησε μία αξιοπρεπή πορεία στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της χώρας μας .