ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2602 φορές

Ο Νίκος Παπανώτας στον πάγκο της «Βασίλισσας»

Άνθρωποι της διοίκησης  που θα προκύψει από τις αυριανές εκλογές του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, πέρα από τον ΑΦΜ  της Νίκης Σκουτάρεως, που δίνει στην ομάδα το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική, φρόντισαν να έχουν έτοιμο και τον προπονητή, προκειμένου να τρέξουν από την επόμενη μέρα των εκλογών τα μεταγραφικά θέματα, για να στηθεί η νέα ΒΕΡΟΙΑ.

Ο εκλεκτός ακούει στο όνομα Νίκος Παπανώτας. Ο Βεροιώτης τεχνικός για μία περίοδο αυτήν του 2003-2014, όταν η ΒΕΡΟΙΑ κέρδισε την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική, αγωνίστηκε με τα χρώματά της. Έκτοτε σαν προπονητής δούλεψε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ, ενώ γρήγορα πέρασε τα σύνορα της Ημαθίας και κάθισε στον πάγκο ομάδων Γ΄ Εθνικής  γειτονικών Νομών.

Γνωστό μπορούμε να κάνουμε και το όνομα του άμεσου συνεργάτη του Παπανώτα. Πρόκειται για τον Αντώνη Νατσούρα, επίσης παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ, επί εποχής Βασίλη Τσαμήτρου, ο οποίος μετά την ΒΕΡΟΙΑ αγωνίστηκε σε αρκετές Ελληνικές ομάδες σε Α΄ και Β΄ Εθνική, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται με τον Παπανώτα σε όποια ομάδα εργάζεται ο νυν τεχνικός της «Βασίλισσας».