ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1359 φορές

Τεννές: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο 0-0 με τη ΒΕΡΟΙΑ ο προπονητής του Απόλλωνα, Μπάμπης Τεννές. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε τα εξής:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε όλη στο μισό γήπεδο, κάνοντας άμυνα με 7-8 παίκτες. Για τον λόγο αυτό έπρεπε να καταφέρουμε να παίξουμε περισσότερο από τα πλάγια, ώστε να διασπάσουμε αυτή την καλά οργανωμένη και πολυπρόσωπη άμυνα. Το καταφέραμε ορισμένες φορές αλλά όχι στον βαθμό που θα θέλαμε. Η προσπάθεια έγινε από τα παιδιά. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια αλλά δεν μετουσιώθηκε σε κλασικές ευκαιρίες και δεν θα πρέπει να έχουμε παράπονο από το τελικό αποτέλεσμα. Από την στιγμή που δεν καταφέραμε να βγάλουμε περισσότερες φάσεις, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και από τον πάγκο εγώ με τις αλλαγές που έκανα, για να βρούμε το κατάλληλο σχήμα που θα διασπάσει αυτή την πολυπρόσωπη άμυνα. Είχαμε την ατυχία να κάνουμε δυο αναγκαστικές αλλαγές, οπότε τα περιθώρια από τον πάγκο δεν ήταν πολλά. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Νίκη θέλαμε. Νίκες πρέπει να κάνουμε στην έδρας μας για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».