ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1477 φορές

Η προσωρινή διοίκηση του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ Δ.Σ.

Συζητήθηκε την Τετάρτη 16/5  στο Πρωτοδικείο Βέροιας η αίτηση των δύο μελών του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ  Δάνου Φιλιππίδη και Φιλάρετου Καζαντζίδη για διορισμό του 9μελούς διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη.

Κατά την διαδικασία της εκδίκασης δεν υπήρξε καμία αντιδικία και παρέμβαση, αφού η απόφαση θυροκολλήθηκε και στα γραφεία της ΠΑΕ  Βέροια.

Από την προηγούμενη Πέμπτη, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, άρχισε από πλευράς δικαιοσύνης η εξάταση, τόσο  των  προσώπων που προτάθηκαν, όσο και κάποιες τροποποιήσεις που ζητήθηκαν.

Λόγο και των αδειών των δικαστών, η οριστική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί στα μέσα του Ιουνίου , εκτός και αν εξεταστεί ως επείγον για την επίσπευση των εκλογών και την ανάδειξη επίσημης πλέον διοίκησης στον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, προκειμένου να είναι έτοιμη να "τρέξει" την νέα ομάδα, σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί.

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Σακαλής Μιχάλης ως Πρόεδρος, Κουτσιώνης Γεώργιος ως Αντιπρόεδρος, Τσιμόπουλος Κώστας ως Γενικός Γραμματέας, ΑράβαςΓιώργος ως Ταμίας, Γαλανομάτης Βύλλης ως Έφορος Ποδοσφαίρου, Ιωαννίδης Γιάννης ως Γενικός Αρχηγός, Αράβας Βασίλης ως Έφορος Αθλοπαιδιών και Διαμάντης Στέργιος και Ασλάνογλου Κώστας ως μέλη.