ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1052 φορές

Βγάζει διοίκηση ο Ερασιτέχνης

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ «ΤΡΕΧΕΙ» ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αύριο Τετάρτη 16/5 θα εκδικαστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας η αίτηση των δύο παλαιοτέρων μελών του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, του Δάνου Φιλιππίδη, πρώην μέλους του ΔΣ του ΓΑΣ και προέδρου του ιστορικού ΣΦΒ  και του Φιλάρετου Καζαντζίδη, επίσης πρώην μέλους του ΔΣ του ΓΑΣ και προέδρου της ΓΕΒ.

Η αίτηση κατατέθηκε πριν 20 ημέρες από τον Βεροιώτη δικηγόρο Κώστα Πουλασουχίδη, που ανέλαβε να στηρίξει νομικά την προσπάθεια της επαναδραστηριοποίησης του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ. 

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η συγκέντρωση της 18/4 στην Ελιά, με την πρωτοβουλία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της «Βασίλισσας», έγινε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία, ώστε το καλοκαίρι ο ΓΑΣ, ο οποίος να θυμίσουμε πως είναι αδρανοποιημένος μέχρι και σήμερα εδώ και μία δεκαετία, να έχει τακτική διοίκηση, που θα εξασφαλίσει την συνέχεια της ομάδας και θα διασφαλίσει τα περιουσιακά της στοιχεία.

Ένα από αυτά είναι το προπονητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι, που ήδη φροντίζεται από εθελοντές, πρώην υπαλλήλους και συνεργάτες της ΠΑΕ, με την βοήθεια, κυρίως υλικοτεχνική, του Δήμου Βέροιας, οι οποίοι συντηρούν τα δύο γήπεδα.

Επίσης πρώτο μέλημα της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης θα πρέπει να είναι οι επαφές της με ομάδες που θα ανέλθουν στην Γ΄ Εθνική και ενδεχομένως δεν θα δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό, προκειμένου να πάρουν το ΑΦΜ και με το όνομα και τα χρώματα της «Βασίλισσας» να λάβει μέρος σε αυτό, κάνοντας μία νέα αρχή, απαλλαγμένη εξολοκλήρου από τα χρέη.

Έχουμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ότι η ομάδα που θα κάνει συγχώνευση με την ΒΕΡΟΙΑ και μιλάμε για τον ΓΑΣ, έχει βρεθεί, απλά οι ενέργειες θα ξεκινήσουν μόλις αυτή εξασφαλίσει την άνοδό της.

Αν τώρα η ΠΑΕ αποφασίσει (αλήθεια ποιος), να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της  Γ΄ Εθνικής, τότε ο ΓΑΣ δεν μπορεί να δηλώσει ομάδα σε άλλη κατηγορία. Όμως οφείλει να είναι ενεργός, διότι αν για παράδειγμα η ΠΑΕ δεν δηλώσει συμμετοχή, θα πρέπει να είναι έτοιμος για να τρέξει τις εξελίξεις και φυσικά να αναζητήσει οικονομικούς παράγοντες, όπως επίσης, όπως προαναφέραμε, να αποφασίσει σε ποια κατηγορία θα πάρει μέρος.

Υπάρχει όμως και η εκδοχή, αν η σημερινή διοίκησή της ΠΑΕ δεν δηλώσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική, τότε θα πέσει στο τοπικό και αυτόματα μπαίνει σε εκκαθάριση.

 Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Οι Δάνος Φιλιππίδης, Φιλάρετος Καζαντζίδης πρότειναν για πρόεδρο της νέας διοίκησης, τον πρώην πρόεδρο του ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Κώστα Γκαβαισέ και το πρώην μέλος  του Δ.Σ. του ΣΦΒ Μιχάλη Σακαλή για αντιπρόεδρο, για  Γενικό Γραμματέα τον δημοσιογράφο Κώστα Τσιμόπουλο, ταμία και έφορο ποδοσφαίρου τα δύο πρώην μέλη  του ΔΣ του ΓΑΣ Γιώργο Κουτσιώνη και Βύλλη Γαλανομάτη αντίστοιχα.

 Τα άλλα μέλη του  ΔΣ είναι ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας  Στέργιος Διαμάντης, ο δημοσιογράφος Κώστας Ασλάνογλου, ο πρώην δ/ντής των γραφείων της ΠΑΕ επι εποχής Τσαμήτρου Βασίλης Αράβας και το πρώην μέλος του ΔΣ του ΓΑΣ Γιώργος Αράβας

Από την δικάσιμο, που αναμένεται να γίνει σε δύο με τρεις περίπου εβδομάδες και από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση, αυτή θα έχει να τρέξει πολλά θέματα, τα οποία χρίζουν λύσης.