ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1489 φορές

Εκπέμπει SOS o χλοοτάπητας του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας

Στην διπλανή στήλη αναφερθήκαμε σε θέματα τα οποία θα πρέπει να τρέξει αμέσως μετά τον διορισμό της από το Πρωτοδικείο  η νέα διοίκηση του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ.

Ένα από αυτά είναι και η κακή κατάσταση του χλοοτάπητα, ο οποίος ποτίζεται με μπεκάκια αυτόματα και δεν μπορεί να συντηρηθεί, λόγω της διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ, για οφειλή της ΠΑΕ 30.000 ευρώ προς την Δημόσια επιχείρηση.

Έτσι στη μέση βρίσκεται ο Δήμος Βέροιας που είναι ο ιδιοκτήτης του γηπέδου και ως γνωστόν παραχώρησε αυτό στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, όταν αυτή αγωνιζόταν στην S.L. μέχρι ο 2023.

Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο καταστροφής του χλοοτάπητα, που ήδη βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, όπως  φανερώνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και οι οποίες τραβήχτηκαν μόλις χθες, κάτι που σημαίνει ότι ο Δήμος θα επιβαρυνθεί πολλές χιλιάδες ευρώ για να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση, θα πρέπει αυτός , ως ιδιοκτήτης που η περιουσία του κινδυνεύει, να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα, όπως η έξωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Στάδιο.

Οι νομικοί του σύμβουλοι, που γνωμοδότησαν όταν τους ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΠΑ Στέργιο Διαμάντη, ότι δεν μπορούν να προσβάλουν το συμφωνητικό της ΚΑΠΑ με την ΠΑΕ, αν το ψάξουν με προσοχή το θέμα, θα βρουν πολλές αιτίες για να το πετύχουν. Διότι δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς  να προστατεύσεις την περιουσία σου, πόσο μάλλον στην περίπτωση που μία ΠΑΕ όπως αυτή της ΒΕΡΟΙΑΣ, αποδεδειγμένα είναι υπερχρεωμένη,  σε δημόσιο και ιδιώτες και μάλιστα  δεν αγωνίζεται στην ανώτατη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Νόμος ορίζει.