ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1718 φορές

Γαϊτάνος: «Γενναίοι οι παίκτες μου»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέφανος Γαϊτάνος είπε τα εξής:

«Οι παίκτες μου ήταν γενναίοι. Χρειάζεται παληκαριά και πίστη σε τέτοια παιχνίδια για να πάρεις βαθμό. Η ομάδα μας έβγαλε καρδιά. Τακτικά, θα μπορούσε η ΒΕΡΟΙΑ να εκμεταλλευτεί το πρώτο ημίχρονο και να αξιοποιήσει το πέναλτι, να προηγηθεί, σε ένα κρίσιμο σημείο και να της φανεί αυτό χρήσιμο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Απόλλων πιεζόμενος για ένα θετικό αποτέλεσμα, θα προσπαθούσε να αντιδράσει με έναν ανορθόδοξο τρόπο και δεν ξέρω αν διατηρούσε την αμυντική του συνοχή και αυτό θα του κόστιζε. Το χαμένο πέναλτι συνεπώς μας έκανε διπλή ζημιά. Και χάσαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε πιο πλούσιο επιθετικό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας μας υποχρέωσε να μαζευτούμε στην περιοχή μας αλλά είχαμε υπεροπλία. Ένα δοκάρι και μερικές φάσεις του Φαρινόλα, δεν νομίζω να οδηγήσουν τον Απόλλωνα να πει ότι τον αδικεί το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, με ορισμένα ποσοστά υπέρ της δικής μου ομάδας».

Σε ερώτηση για τα συναισθήματά του κατά την επιστροφή στην Ριζούπολη απάντησε ότι πάτησε στα 25 του στην Ριζούπολη και ένιωσε συγκινημένος και ότι δεν έχει κάτι άσχημο να θυμηθεί από εκείνη την περίοδο.

Σε ερώτηση αν φοβήθηκε μετά το χαμένο πέναλτι είπε ότι υπήρχε ο κίνδυνος της απογοήτευσης και ότι υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές στο δεύτερο μέρος σε κάποιες αναμπουμπούλες.