ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 536 φορές

Σήμερα η αρχή για μία νέα ΒΕΡΟΙΑ

Σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στην Ελιά, ύστερα από πρωτοβουλία του συλλόγου Παλαιμάχων του ΓΑΣ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και στην προσπάθεια σωτηρίας του Βεροιώτικου ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των μελών του ΓΑΣ,  ως άμεσα ενδιαφερόμενα για την τύχη του συλλόγου, ο οποίος είναι σε αδράνεια, αλλά και όσων φιλάθλων το επιθυμούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», πέρα από την ανακοίνωση στον τοπικό τύπο προσκλήθηκαν προσωπικά ο Πρόεδρος Κώστας Γκαβαϊσές και τια άλλα μέλη του Δ.Σ. του ΓΑΣ της περιόδους 2002-2003 και 2003 - 2004 που έβγαλαν από το τέλμα την ΒΕΡΟΙΑ, οδηγώντας την από την Δ’ Εθνική στην Γ’ Εθνική, την έκαναν ΠΑΕ και την παρέδωσαν χωρίς κανένα οικονομικό βάρος στον Γιώργο Αρβανιτίδη, για να κάνει ο Σύλλογος στην συνέχεια μια λαμπρή πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μέχρι να πέσει την φετινή περίοδο από την S. L.  και να πάρει την κατιούσα με την γνωστή κατάληξη.

Στην σημερινή συνάντηση θα γίνει η ενημέρωση των παλαιών μελών του ΓΑΣ για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Γ. Χατζάρα και τους συνεργάτες του μέχρι σήμερα, σε ότι αφορά τον ΑΦΜ άλλης ομάδας, τις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου , το Δημοτικό Στάδιο, ενώ ο βεροιώτης δικηγόρος Κώστας Πουλασουχίδης θα αναφερθεί σε νομικά θέματα και στο τι προβλέπεται βάση νόμου να γίνει από εδώ και πέρα.

Θα είναι μια συνάντηση που σίγουρα θα σηματοδοτήσει την νέα προσπάθεια για την δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα προκύψει από τον ΑΦΜ μιας άλλης από γειτονικό Νομό, η οποία χωρίς χρέη θα ξεκινήσει από την Γ’ Εθνική με το όνομα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Συγκεκριμένα η λιτή ανακοίνωση των παλαιμάχων αναφέρει τα εξής:

«Καλούνται τα μέλη του ΓΑΣ Βέροιας, και κάθε φίλαθλος της Βέροιας, την Τετάρτη 18/4 και ώρα 7:30 μ.μ στην αίθουσα του πολυχώρου ΕΛΗΑΣ, προκειμένου να συζητήσουμε την προοπτική της ομάδας της πόλης μας, και της καρδιάς μας, της Βασίλισσας του Βορρά».