ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1316 φορές

Άρχισαν οι επαφές

ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΜ

Σε δύο μέτωπα «χτυπάνε» αυτή την στιγμή οι άνθρωποι που πήραν προσωπικά την υπόθεση σωτηρίας του Βεροιώτικου ποδοσφαίρου.

Είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο μας ότι ο Γιώργος Χατζάρας, μαζί με άλλους Βεροιώτες οι οποίοι δεν θέλουν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα τους, ηγείται αυτής της προσπάθειας. Ήδη πρώτο μέλημα αυτής της  άτυπης επιτροπής, όπως γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο μας, είναι η επαναλειτουργία του Ερασιτέχνη για τρεις κυρίως λόγους.

Πρώτον για να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια που μπορεί γίνει από κάποιους που κινούταν μέχρι πριν λίγο καιρό κοντά στην ομάδα και στους ανθρώπους που την έφθασαν στην καταστροφή. Και αυτό γιατί ψιθυρίζεται ότι υπάρχει αυτή η διάθεση να την τρέξουν στην Γ΄ Εθνική ως ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, χωρίς να υπολογίζουν ότι κανένας πλέον δεν τους θέλει.

Δεύτερον για να συνεχίσει να έχει στην διάθεσή του ο ΓΑΣ(παραχώρηση από τον Δήμο Βέροιας για 49 χρόνια) το αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί από τη νέα ομάδα που θα προκύψει και θα αγωνίζεται με τα χρώματα της «Βασίλισσας» και το όνομα ΒΕΡΟΙΑ (θα προστεθούν κάποια αρχικά, όπως π.χ. Α.Σ  ή ΝΕΑ).

Τρίτον για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα γραφεία που έχει ο Ερασιτέχνης κάτω από την σκεπαστή κερκίδα στο Δημοτικό Στάδιο, για να χρησιμοποιηθούν όπως και το Ταγαροχώρι, από τη νέα ομάδα.

 Όσον αφορά τον ΑΦΜ,  δίνεται προτεραιότητα  σε συλλόγους  που αγωνίζονται  στην Γ΄ Εθνική, δεν έχουν χρέη, αλλά δεν έχουν και την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσουν σε αυτήν την κατηγορία, ή σε συλλόγους προερχόμενους από τα τοπικά τους πρωταθλήματα, κυρίως από την Κεντρική ή Δυτική Μακεδονία και για διάφορους λόγους δεν θα θελήσουν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, όπως έχει γίνει με πολλές ομάδες στο παρελθόν.

Σε αυτήν την περίπτωση ήδη έχει εξασφαλιστεί το ΟΚ ομάδας από γειτονικό Νομό, που κατά πάσα πιθανότητα θα ανέλθει στην Γ΄ Εθνική.  Υπάρχουν    κάποιοι άνθρωποι που αποτελούν έκπληξη για την υπέρβαση που θέλουν να κάνουν και για αυτό προσφέρουν τον ΑΦΜ του συλλόγου τους, ώστε από την μία η Βέροια να μπει σε έναν δρόμο επιβίωσης και ανόδου και από την άλλη για να γίνει μία ευρύτερη συμμετοχή, ένα πλατύτερο αγκάλιασμα της «βασίλισσας» του βορρά.

Τώρα σχετικά με τις επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσαν να αναλάβουν ρόλο ηγετικό στη ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ που θα δημιουργηθεί, έχουν βολιδοσκοπηθεί μέσω συνεργατών τους, προκειμένου να γνωρίσουν τις προθέσεις τους, αν δηλαδή είναι θετικοί ή όχι για την συγκεκριμένη κίνηση που γίνεται και φυσικά αν προτίθενται να βοηθήσουν, ακόμη και να  ηγηθούν όπως προαναφέραμε.