ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1111 φορές

Μεγάλος ο κίνδυνος καταστροφής του χλοοτάπητα σε τρία γήπεδα της «Βασίλισσας»

Η αγωνιστική κατάρρευση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ έχει επιφέρει και παράπλευρες απώλειες, αφού εκτός από την «εκποίηση» των οργάνων της γυμναστικής και άλλων αντικειμένων από το Αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Ταγαροχώρι,  στα πρόθυρα της καταστροφής  βρίσκονται και οι αγωνιστικοί χώροι των δύο βοηθητικών γηπέδων, αλλά και αυτός του Δημοτικού Σταδίου.

Ήδη τον «κώδωνα χτύπησε» ο Γιώργος Κικερίδης, ο οποίος παρά την παραίτησή του από την ΠΑΕ πριν ενάμιση μήνα, όταν ακόμη αυτή αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ενδιαφέρεται για κάποια πράγματα. Μας είπε λοιπόν πως αν δεν γίνουν οι απαραίτητες εργασίες  και επεμβάσεις στον ήδη επιβαρημένο χλοοτάπητα και μάλιστα πολύ σύντομα, τότε αυτός θα καταστραφεί ολοσχερώς και αυτό γιατί ήδη ο καιρός έχει ζεστάνει, το χόρτο θέλει  λίπασμα, αλλά και το απαραίτητο πότισμα το οποίο όμως δεν μπορεί να γίνει επειδή το ρεύμα έχει κοπεί από την ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα μπεκ που είναι αυτόματα.

Το παραπάνω πρόβλημα(λίπασμα και πότισμα) υπάρχει στο Δημοτικό Στάδιο. Όσο αφορά τα γήπεδα στο Ταγαροχώρι εκεί περιορίζονται κυρίως στην έλλειψη λιπασμάτων, καθώς το αυτόματο πότισμα μπορεί να γίνει, αφού  υπάρχει ρεύμα, μιας και το πληρώνει ο ίδιος ο Δήμος Βέροιας.

Θα αναρωτηθεί κανείς τις εργασίες της σποράς και του ποτίσματος ποιος τις κάνει; Ευτυχώς υπάρχουν εθελοντές, πρώην υπάλληλοι της ΠΑΕ, που πονάνε βλέποντας αυτά που συμβαίνουν και επειδή έχουν συνδέσει το όνομά τους με τα γήπεδα, προκειμένου να διατηρούνται στην πολύ καλή  κατάσταση που ήταν μέχρι πριν ένα χρόνο, προσφέρουν ακόμη τις υπηρεσίες τους, φυσικά αφιλοκερδώς.

Επειδή όμως σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε λίπασμα για την απαραίτητη σπορά και επειδή η ΒΕΡΟΙΑ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καλό θα είναι να βρεθεί τρόπος ώστε να συντηρηθούν τα γήπεδα. Και αυτό μόνον ο Δήμος Βέροιας μπορεί να το πετύχει.