ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1748 φορές

Που παίζουν τώρα οι πρώην παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ

Μέχρι τις 9/3 οι πρώην παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από αυτήν, μετά την αποχώρησή της από το πρωταθλήματοςoς Β΄ Εθνικής, είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μεταγραφή σ ομάδες που αγωνίζονται στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας.

Όμως κάποιοι από αυτούς δεν μπόρεσαν να βρουν ποδοσφαιρική στέγη, ενώ κάποιοι άλλοι την βρήκαν και ήδη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έπαιξαν με τα χρώματα των ομάδων που μεταγράφηκαν, ή κάθισαν στον πάγκο τους.

ΡΟΥΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

http://www.sport24.gr/incoming/article5106976.ece/BINARY/w620/Untitled+1.jpg

Οι πρώτοι παίκτες που εξασφάλισαν ομάδα, αμέσως μετά το «κραχ» της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν ο Ρούνει Βακενβάι και ο Γιάννης Μπαστιάνος, αφού ο πρώτος είχε ήδη από το Νοέμβριο συμφωνήσει με τους Αρκάδες, ενώ ο δεύτερος ήρθε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας δανεικός από τον Αστέρα.

Ο επιτελικός χαφ Γιάννης Μπαστιάνος  στο πρωτάθλημα της Football League με την «Βασίλισσα» αγωνίστηκε 14 φορές και σκόραρε ένα γκολ.

Ο Rooney που είναι επιθετικός, γεννήθηκε στην Γκάνα στις 25 Δεκεμβρίου 1996 και με την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν πρώτος σκόρερ της.

ΣΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ Ο Δ. ΟΥΝΓΙΑΛΙΔΗΣ

Στη Γ' Εθνική με τον Βόλο ΝΠΣ συνεχίζει την καριέρα του ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης. Ο 23χρονος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος μετά την αποβολή της Βέροιας από το πρωτάθλημα, έδωσε τα χέρια με τους «κυανέρυθρους».

Την τρέχουσα σεζόν είχε 12 συμμετοχές με την ομάδα της Ημαθίας.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΜΑΡΙΑ Ο ΔΟΡΗΣ

Ο μέσος Αλέξανδρος Δόρης  με καταγωγή από τη Φλώρινα, συμφώνησε  με τον Απόλλωνα Καλαμμαριάς .

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε την 10η Ιουλίου 1998 στην Φλώρινα και το 2014 εντάχθηκε στην Βέροια, όπου αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Κ17 (την περίοδο 2014-2015) και Κ20 (την περίοδο 2015-2016) της Super League. Τον Σεπτέμβριο του 2016 έγινε επαγγελματίας στην ομάδα της Ημαθίας και είχε μια συμμετοχή (93 λεπτά) στην Super League στον αγώνα της Βέροιας στην Ξάνθη, στις 30 Απριλίου 2017.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κατέγραψε δεκατέσσερις συμμετοχές στην Football League, με χρόνο 948 αγωνιστικά λεπτά, ενώ είχε δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος με χρόνο 180 αγωνιστικά λεπτά

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ Ο ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ

Ο 22χρονος αμυντικός Χαράλαμπος Δαμιανάκης , μεταπήδησε απ την ΒΕΡΟΙΑ στον Παναιγιάλειο.

 Έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ, Χανιά και ΟΦΗ, έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια με την οποία είχε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.

ΣΤΟΝ ΟΦΗ Ο ΓΙΑΓΚΙΟΖΗΣ

http://www.a-sports.gr/thumb.php?fn=uploads/articles/images/8/899f5a5ae60f2b35f5951eeeafc54906_177663.jpg&mw=300&ai=uploads/noimage.jpg

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γιαγκιόζης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της εφετινής σεζόν με τη διοίκηση της κρητικής ομάδας.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας προέρχεται από τον ΟΦΗ, είναι από το Ηράκλειο και

έπαιξε σε 14 ματς πρωταθλήματος με τη Βέροια. Πέρυσι ήταν στον ΑΟΧ-Κισσαμικό, όπου αγωνίστηκε σε τρία ματς πρωταθλήματος.

ΛΙΤΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΣΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Θεσσαλικός σύλλογος επισημοποίησε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας (9/3), την έναρξη συνεργασίας με τους Δημήτρη Λίταινα και Δημήτρη Σουλιώτη, δυο παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τη Βέροια!

Ο μεσοεπιθετικός Δημήτρη Λίταινας  γεννήθηκε στη Λάρισα στις 21/09/1995, μέτρησε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τα χρώματα της ΒΕΡΟΙΑΣ και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος. Πριν πάει το καλοκαίρι του 2017 στην «Βασίλισσα», είχε αγωνισθεί στον Τύρναβο από όπου ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του και στην Καλλονή (27 συμμετοχές) στην Football League.

Ο κεντρικός  αμυντικός Δ. Σουλιώτης με τα χρώματα της ΒΕΡΟΙΑΣ, της οποίας ήταν αρχηγός, είχε 13 συμμετοχές.