ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1461 φορές

Το γοργόν και χάριν έχει

Ενδιαφέρον το άρθρο της εφημερίδας ΚΕΡΚΙΔΑ σχετικά με τα τεκτενόμενα στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και κατά πόσο πρέπει να δραστηριοποιηθούν ή όχι γρήγορα, άνθρωποι που πραγματικά αγαπάνε την "Βασίλισσα" και όχι άνθρωποι-φαντάσματα του πρόσφατου παρελθόντος, προκειμένου και πάλι να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια στις πλάτες της ιστορικής ομάδας!!!

Όσα αναφέρονται στο άρθρο:

"Δεν ήταν λίγοι, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της, που μετά την αποχώρηση της ΒΕΡΟΙΑΣ από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, που πίστευαν ότι η ομάδα τους θα μπορούσε να κάνει μία νέα αρχή, ακολουθώντας τις δύο λύσεις που αναφέραμε στο ρεπορτάζ του προηγούμενο φύλλο μας.

Η μία περίπτωση ήταν και είναι φυσικά, να πάρει τον ΑΦΜ άλλου συλλόγου της Γ΄ Εθνικής  και με την διπλή ονομασία π.χ. ΒΕΡΟΙΑ 2018 ή Α.Σ. ΒΕΡΟΙΑΣ, με τα ίδια χρώματα και ελαφρώς τροποποιημένο το σήμα, αλλά απαλλαγμένη από τα χρέη της ΠΑΔεν ήταν λίγοι, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της, που μετά την αποχώρηση της ΒΕΡΟΙΑΣ από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, που πίστευαν ότι η ομάδα τους θα μπορούσε να κάνει μία νέα αρχή, ακολουθώντας τις δύο λύσεις που αναφέραμε στο ρεπορτάζ του προηγούμενο φύλλο μας.Ε, να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, της τρίτης τη τάξη κατηγορίας της χώρας μας, ή αν δεν βρει ΑΦΜ σε αυτήν την κατηγορία να το ψάξει και να το βρει στην Α1 τοπικό, ξεκινώντας από εκεί την προσπάθεια αναγέννησής της".

Η δεύτερη περίπτωση που είναι όμως οδυνηρή και δεν θα ήθελε κανείς να πάρει το ρίσκο, είναι να αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην Γ΄ Εθνική, ως ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, τον οποίο όμως θα ακολουθούν τα χρέη της ΠΑΕ, δεν θα μπορεί για τρία χρόνια να ανέβει κατηγορία, κάτι που θα μπορεί να κάνει αν τερματίσει σε θέση που της το επιτρέπει μετά την τρίτη χρονιά, αλλά και πάλι όταν στην Β΄ Εθνική γίνει ΠΑΕ, θα την ακολουθεί το 50% των χρεών που κληρονόμησε.

Ποιος θα επέλεγε την δεύτερη περίπτωση; Νομίζουμε κανένας υγιώς σκεπτόμενος, με εξαίρεση κάποια «αρπακτικά», κοινώς λαμόγια,  που θα ήθελαν να παίξουν παιχνίδια εις βάρος της «Βασίλισσας» και να την χρησιμοποιήσουν μόνο και μόνο για να κερδίσουν από αυτή.

Ευχόμαστε να μην υπάρξουν τέτοιοι επιτήδειοι, αλλά μόνον νοικοκυραίοι που θα τρέξουν την πρώτη περίπτωση, η οποία είναι και η πλέον συμφέρουσα για όποιον ή όποιους  θελήσουν  να βγάλουν από το τέλμα την «Βασίλισσα του βορρά» και να επενδύσουν σε αυτή.

‘Άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα υπάρχουν, θα πρέπει όμως να τρέξουν τα θέματα, κυρίως της επαναλειτουργίας του ΓΑΣ που εδώ και 10 χρόνια είναι σε αδράνεια, το συντομότερο δυνατόν. Να γίνει Γενική Συνέλευση από την οποία θα προκύψει διοικητικό συμβούλιο και αυτό να αποφασίσει τι μέλει γενέσθαι, ώστε να υπάρχει το περιθώριο μέχρι το καλοκαίρι να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει, για να βρεθούν αυτοί που θα σηκώσουν στις πλάτες τους το φορτίο και θα οδηγήσουν την ΒΕΡΟΙΑ στις επαγγελματικές κατηγορίες.