ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1824 φορές

Συγκινητικά μηνύματα για την αποχώρηση της "Βασίλισσας"

Την χειρότερη σελίδα της λαμπρής ιστορίας της βιώνει η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία κατέβασε... ρολά έπειτα από 58 ολόκληρα χρόνια!

Τα μηνύματα συμπαράστασης, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πέφτουν "βροχή" από την στιγμή που έγινε γνωστή η οριστική αποχώρηση των "κυανέρυθρων" από το πρωτάθλημα της Football League.

Δεν είναι μόνο οι εκατοντάδες φίλαθλοι, που στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάκαμψη της ιστορικής ομάδας, αλλά και πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα της "Βασίλισσας", οι οποίοι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για επάνοδο της ΒΕΡΟΙΑΣ στην φυσική της θέση!

Δείτε ορισμένα από αυτά:

Γιώργος Λαναρής: "Οι αναμνήσεις πολλές. Ίσως χρειαστώ μέρες, μήνες, χρόνια να γράφω για εσένα. Καταστάσεις δύσκολες, καταστάσεις ωραίες, με δάκρυα είτε χαράς είτε λύπης. Το κάθε ένα είναι χαραγμένο στην καρδιά μου και μόνο εγώ κι εσύ ξέρουμε το μέγεθος της αγάπης και της λατρείας αυτής. Βασίλισσά μου, έρωτά μου, είμαι σίγουρος για την ανάστασή σου. Ξεκουράσου τώρα ώστε να είσαι έτοιμη να αντέξεις ξανά αυτό το δύσκολο γολγοθά που ξαναπεράσαμε τότε. Θα είμαι δίπλα σου, θα είμαι εκεί βασίλισσά μου και θα σε υπηρετώ πιστά. Καλή αντάμωση λοιπόν αγαπημένη μου....#lana9#"

Αλέξανδρος Βεργώνης: "The Queen will be back soon"

Νίκος Καλτσάς: "9 χρόνια δεν ήταν και λίγα!"

Στέλιος Μαραγκός: "Καλή επιστροφή για την ομάδα της πόλης μας"

Δημήτρης Μάνος: «Δεν ξεχνώ από πού ξεκίνησα και εύχομαι γρήγορη επιστροφή!!!»

Στέφανος Ντόγος: "Βέροια μου, όσο πιο σύντομα εκεί που ανήκεις!!"

Νίκος Τζημογιάννης: "Θα την βρεις την δόξα σου και πάλι..."

Γιώργος Καντιμοίρης: "Τιμή μου που ήμουν μέλος μιας Βασίλισσας της Βασίλισσας του βορρά... ειναι σίγουρο οτι θα επιστρέψεις πιο δυνατή απο ποτε... #veriafc 2010- 2017"

Θωμάς Ναζλίδης: «Η επιστροφή σου είναι σίγουρη. Τιμή μου που σε υπηρέτησα ως αρχηγός. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Καλή υπομονή».

Παναγιώτης Ξόμπλιος: «Καλή επιστροφή εκεί που ανήκει...».

Τζόναθαν Λόπεζ: "Τιμή μου που έπαιξα για σένα, Βασίλισσα του Βορρά".

Ιβάν Μαλόν: «Περήφανος που μπορώ να λέω ότι φόρεσα τη φανέλα σου. Ευχαριστώ για όλα. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου. Βέροια, θα επιστρέψεις σύντομα εκεί που ανήκεις!».

Γιώργος Βασιλειάδης: "4 χρονια σε αυτην την ομαδα εμαθα πολλα. Και λύπες και χαρες. Γρηγορη επιστροφη εκει που αξιζεις!"

Σταύρος Ταραμονλής: "Για πάντα ΒΕΡΟΙΑ !!!!!"

Κώστας Κατσώνης: "58 Χρονια γνώρισες δόξες, χαρές, λύπες. Παναξια σε ονόμασαν Βασίλισσα του Βορρά, παλι θα ξαναφορέσεις το στέμμα σου".