ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1026 φορές

Πρώτος στόχος επετεύχθη

Τομάς και Μπατιόν πήραν σήμερα έναντι από 5.000ευρώ, με αποτέλεσμα η υπόθεσή τους να ξαναπασχολήσει την ΠΑΕ ύστερα από 12 μέρες  και το πρώτο από τα τρία εμπόδια ξεπεράστηκε από την προσωρινή επιτροπή σωτηρίας, αφού επιστράφηκαν οι 3 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί.

Αμέσως σειρά και αυτό θα πρέπει να γίνει έως αύριο, έχει η δόση στην ΔΕΗ, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να μην γίνει ο αγώνας με τον Παναιγιάλειο επειδή το ρεύμα στο γήπεδο είναι κομμένο εδώ και κάποιες μέρες, αφού η ΠΑΕ αθέτησε την υπόσχεσή της ότι θα πλήρωνε αυτά τα χρήματα μετά το παιχνίδι με το Άρη.

Το τρίτο εμπόδιο έχει να κάνει με τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι πρότειναν μέχρι το Σάββατο την καταβολή  μέρος των οφειλών, 1.000 ευρώ για τον κάθε έναν τους. 

Ήδη γίνονται προσπάθειες να τακτοποιηθεί και αυτή η εκκρεμότητα, αλλά είναι άγνωστο αν θα προλάβουν οι υπεύθυνοι, που αν δεν καταφέρουν να μαζέψουν το ποσό των 16000 ευρώ, θα προσπαθήσουν να πείσουν τους παίκτες να πάρουν τα χρήματα αυτά την Δευτέρα, ελπίζοντας πως από τις εισπράξεις του Κυριακάτικου αγώνα θα μπορέσουν να καλύψουν αυτή την υποχρέωση.  

Για αυτό και θα  να γίνει μεγάλη εκστρατεία στήριξης από τους φιλάθλους με την παρουσία τους στο Δημοτικό Στάδιο προκειμένου να  θα στηρίξουν τους παίκτες ηθικά αλλά και να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε αυτοί να πληρωθούν .