ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1116 φορές

Η «Βασίλισσα» ανήκει στην πόλη της

Με σύνθημα «η ομάδα ανήκει στην πόλη της» θα προχωρήσει από την Δευτέρα η διοικούσα επιτροπή που θα αναλάβει επίσημα την διαχείριση της Βεροιώτικης ΠΑΕ, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον πικραμένο φίλαθλο της «Βασίλισσας», που εδώ και 2 χρόνια της  έχει γυρίσει την πλάτη, εξαιτίας της απαξίωσης που τυγχάνει από τον άνθρωπο που την κρατάει μέχρι σήμερα όμηρο.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μέχρι και την Κυριακή, να τακτοποιηθούν  κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που είναι στον αέρα. Πρόκειται για μία προκαταβολή (από 5.000 ευρώ) σε Μπατιόν και Τόμας, των οποίων οι υποθέσεις εκδικάζονται σήμερα και αύριο,  προκειμένου να μην της αφαιρεθούν βαθμοί, μία δόση  των 2.800 ευρώ στην ΔΕΗ για να επανέλθει το ρεύμα στο Ταγαροχώρι, στα γραφεία και στο Δημοτικό γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι της Κυριακής  με τον Παναιγιάλειο και από 1.000 ευρώ έναντι σε 16 ποδοσφαιριστές της μέχρι το Σάββατο, όπως  έδωσαν διορία κατα την διάρκεια του χθεσινού δείπνου που τους παρέθεσε η προσωρινή επιτροπή σωτηρίας. Στα «προαπαιτούμενα» πέρα από τα οικονομικά θα πρέπει να προστεθούν και τα αγωνιστικά, αφού ως προϋπόθεση για την επιβίωση της «Βασίλισσας»  αλλά και της επόμενης  μέρας της διοικούσας επιτροπής, είναι η νίκη επί του Παναιγιαλείου, ώστε η ομάδα να είναι πιο κοντά στην σωτηρία.

Προβλέπεται λοιπόν ένα καυτό τετραήμερο, αφού ανάλογα με τις  εξελίξεις που θα προκύψουν στα προαναφερόμενα θέματα, μέσα σε αυτό το διάστημα θα κριθεί και το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Γι΄αυτό ο φίλαθλος κόσμος , ας κάνει πέρα τις πικρίες που δικαιολογημένα έχει από την συμπεριφορά του μεγαλομετόχου και ας κατεβεί την Κυριακή στο  γήπεδο, να συμπαρασταθεί τους παίκτες και συγχρόνως να δώσει το δικό του μήνυμα στους ανθρώπους που θα αναλάβουν από Δευτέρα τις τύχες της ΠΑΕ, ότι θα είναι κοντά τους ηθικά αλλά και οικονομικά, αφού και τα 5 ευρώ που είναι το αντίτιμο ενός εισιτηρίου στα εντός έδρας παιχνίδια, η ομάδα τα έχει πραγματικά ανάγκη.