ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1574 φορές

Ζήτησαν υπομονή από τους παίκτες και τους κάνουν το τραπέζι

Στέφανος Γαϊτάνος και Απόστολος Εμμανουηλίδης,  πλαισιωμένοι από  τους Φώτη Γκαϊτατζή  και Γρηγόρη Γεωργιάδη, είναι οι άνθρωποι που θα τραβήξουν τον δρόμο που χάραξαν πριν 20 περίπου ημέρες, αναλαμβάνοντας από σήμερα να «τρέξου»ν την ΠΑΕ, με τα δεδομένα που αναφέραμε στα δύο προηγούμενα ρεπορτάζ μας Τέλος εποχής, αναλαμβάνει επιτροπή σωτηρίας!

Η αρχή έγινε πριν από λίγο, με την επίσκεψή τους στο Ταγαροχώρι, όπου μίλησαν στους παίκτες για τις τελευταίες εξελίξεις, εξηγώντας πως έχουν τα πράγματα. Τους ζήτησαν να κάνουν υπομονή, να προπονηθούν υπό την επίβλεψη του προπονητή τους και την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο να τα δώσουν όλα για τη νίκη, προκειμένου από την Δευτέρα  να γίνει μία νέα αρχή για όλους.

Από τη μεριά τους οι παίκτες  καλοδέχθηκαν την κίνηση αυτή την οποία χαρακτήρισαν καλοπροαίρετη και καλοδεχούμενη, αλλά επέμειναν στην απόφασή τους να κάνουν και σήμερα μόνοι τους προπόνηση, όπως και έγινε.

Πάντως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ στο γεύμα που θα παραθέσει η επιτροπή στους παίκτες και τους προπονητές, στο οποίο οι πρώτοι θα κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους και θα καταθέσουν τα αιτήματά τους.