ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2463 φορές

Tα παρατάει ο άνθρωπος που κρατάει σε ομηρία την «Βασίλισσα»

Οι αντοχές όλων όσων έχουν απομείνει στην Βεροιώτικη ΠΑΕ  εξαντλούνται και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ξημερώσει την επόμενη μέρα και το ενδεχόμενο να γραφτεί πρόωρα ο επίλογος στη φετινή σεζόν είναι ορατό.

Ο άνθρωπος που κρατάει τις τύχες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στα χέρια του,  δεν θέλει ή δεν έχει άλλο την οικονομική δυνατότητα να την κρατάει και να την χρηματοδοτεί, αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στα τρέχοντα έξοδά της, με αποτέλεσμα να την διασύρει Πανελλήνια, με το να σύρεται η «Βασίλισσα» κάθε λίγο και λιγάκι στις αίθουσες των δικαστηρίων για οφειλές σε πρώην παίκτες, να έχει αφήσει το ρόστερ της με μόλις 19 παίκτες, να την στέλνει με 14 ποδοσφαιριστές από την Βέροια στην Κρήτη με πούλμαν και το πλοίο της γραμμής και να βιώνει καθημερινά και άλλες  πολλές άσχημες  καταστάσεις .

Αποκορύφωμα όλων αποτελούν οι οφειλές προς τους εναπομείναντες παίκτες οι οποίοι πλέον ζουν με δανεικά, ή με χρήματα που τους στέλνουν οι οικογένειές τους, αφού τρώνε μόνο μεσημέρι και αυτό γιατί την σίτιση τους έχουν αναλάβει οι τρεις Βεροιώτες επιχειρηματίες για τους οποίους έχουμε κάνει ιδιαίτερη μνεία.

Έτσι  μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο οι νεαροί παίκτες αποφάσισαν να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις, αρχής γενομένης από αυτήν της Τρίτης, σε μία απέλπιδα προσπάθεια μήπως και κάτι αλλάξει.

Όλα αυτά φέρνουν πλέον σε δεινή θέση τον άνθρωπο που κρατάει σε ομηρία την «Βασίλισσα» και από ότι φαίνεται πλέον καθαρά από τις κινήσεις του, αφού δεν μπορεί να βρει αγοραστή, ότι το έχει πάρει απόφαση να εγκαταλείψει την ομάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή αποχώρηση από το πρωτάθλημα, ή σε διορισμό διοίκησης  από το Πρωτοδικείο.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για τον ιστορικό σύλλογο και μέχρι τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι από τα δύο που προαναφέραμε θα συμβεί.