
- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1371 φορές
«Σανίδα» σωτηρίας από τον Γ. Αρβανιτίδη
Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε αθλητικά site της Αθήνας και γράφουν οτι ο πρώην μεγαλομέτοχος Γιώργος Αρβανιτίδης είναι "τροχοπέδη " στην πώληση της ΠΑΕ Βέροια, ο ίδιος με δήλωση του στο Laosnews.gr τα διαψεύδει .
Αναφέρει ότι δεν πρόκειται να σταθεί αυτός εμπόδιο στην πώληση της ΠΑΕ, ενώ αφήνει και ένα περιθώριο αισιοδοξίας στους φιλάθλους, με την φράση: «Σήμερα προέχει η σωτηρία της ομάδας ώστε να μείνει "ζωντανή" να συνεχίσει να υπάρχει και μετά θα βρούμε λύσεις» .
Συγκεκριμένα τα όσα δήλωσε:
"Δεν θα σταθώ εμπόδιο στην πώληση της ομάδας σε οποιοδήποτε νέο ιδιοκτήτη και αυτό γιατί τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Σήμερα προέχει η σωτηρία της ομάδας ώστε να μείνει "ζωντανή" να συνεχίσει να υπάρχει και μετά θα βρούμε λύσεις . Δυστυχώς όμως γιατί τα πράγματα έχουν φθάσει στο απροχώρητο και μπορεί αύριο να μην υπάρχει ΠΑΕ Βέροια."