ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 598 φορές

Παραδόθηκε στον Ο.Φ.Η. η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ των χιλίων προβλημάτων γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 στο Ηράκλειο από τον Ο.Φ.Η. για την 16η αγωνιστική της Football League.

Οι "κυανέρυθροι" προσπάθησαν για το καλύτερο και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα παράτησαν, ωστόσο παραδόθηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους, ο οποίος ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος ήταν εμφανώς ανώτερος, πετυχαίνοντας δύο γκολ και έχοντας δύο δοκάρια!

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 7' είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντίνα. Στο 15' ο Δόρης συγκρούστηκε με το Στρέζο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ στο 19’ ο Μάνος έπιασε κεφαλιά και στη συνέχεια της φάσης ο Βουό δεν κατάφερε να κάνει σωστά την προβολή. Ο Βουό ήταν άστοχος, από καλή θέση και στη φάση του 25’. Ο πρώην Βεροιώτης Δημήτρης Μάνος απείλησε με καφαλιά στο 29’ αλλά ο Γιαγκόζης ήταν σε ετοιμότητα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

Το σκορ άνοιξε τελικά στο 40’ με τον Κουτσιανικούλη, ύστερα από όμορφη συνεργασία με Μάνο και Βούο. Δύο λεπτά αργότερα, ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Ρούνει, καθώς η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του άουτ, στην αρχή της φάσης, ενώ στο 45’ ο Μάνος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε και το 2-0, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά.

Δεύτερο πέναλτι για τον Ο.Φ.Η., στο 56’, αυτή τη φορά εκτελεστής ήταν ο Βουό γράφοντας το 3-0. Οι "κυανέρυθροι" δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, χάνοντας δύο κλασικές ευκαιρίες.

Στο 67’ ο Στρέζος πρόλαβε το Ρούνει που ήταν έτοιμος να σκοράρει μετά από γύρισμα του Λίταινα, ενώ στο 75’ η κεφαλιά του Δαμιανάκη αποκρούστηκε εκπληκτικά από τον αντίπαλο γκολκίπερ και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι και απομακρύνθηκε!

Στο 78' ο Βουό έφτασε κοντά σε ένα ακόμη γκολ πιάνοντας κεφαλιά από καλή θέση, αλλά ο Γιαγκόζης έδιωξε.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη και τους Βεροιώτες να δέχονται μία ακόμη ήττα.

Ο.Φ.Η. (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Νάστος, Παπαστεριανός (63’ Μαχαίρας), Κουτσιανικούλης (46’ Κοέλιο) Ντίνας (80’ Αργυρόπουλος), Μάνος, Βουό.

ΒΕΡΟΙΑ (Απ. Τερζής): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Λαζόπουλος, Μπλέτσας, Λίταινας, Δόρης (15’ λ.τ. Οφέι), Γιαμόα (61’ Μέξης), Μπαστιάνος, Ρούνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...