ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 683 φορές

ΑΠ. ΤΕΡΖΗΣ: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με όλες μας τις δυνάμεις»

Θα το «παλέψει» η ομάδα του, όχι μόνο το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Ηράκλειο, αλλά και όλα μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, υποστηρίζει ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Τόλης Τερζής.

Συγκεκριμένα ο Βεροιώτης τεχνικός μιλώντας στο kerkidasport.grείπε: «Μπορεί να έχουμε πολλά προβλήματα οικονομικά και όχι μόνον, αλλά είμαστε επαγγελματίες και όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είμαστε υποχρεωμένοι να τα ξεχνάμε. Αυτό άλλωστε  το έχουν αποδείξει οι παίκτες μας στα μέχρι τώρα παιχνίδια.

Το ίδιο θα κάνουμε και στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Θα παίξουμε για την τιμή και την υπόληψή μας με στόχο να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, οι οποίοι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα μας φανούν χρήσιμοι, στην προσπάθεια που κάνουμε για την σωτηρία.

Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Όμως δεν είναι μόνο στο δικό μας  χέρι μας η υπόθεσητης  σωτηρίας. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία που όμως δεν υπάρχει, γιατί αυτό δεν το επιτρέπουν τα άσχημα οικονομικά μας και το μικρό ρόστερ.

Όμως όπως προανέφερα είμαστε επαγγελματίες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.