ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 957 φορές

Ένα "βουνό¨ τα προβλήματα στην Βεροιώτικη ΠΑΕ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»

Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα η ΒΕΡΟΙΑ μόλις και μετά βίας κατάφερε να συμπληρώσει 18άδα, αφού πρόσφατα αποχώρησαν από το ρόστερ της τέσσερεις ποδοσφαιριστές, οι Βάλις,  Ντέερ, Τσιούχας, Νύκταρης, ενώ δόθηκαν δανεικοί στα Τρίκαλα Ημαθίας δύο φέρελπις, οι εκπαιδευόμενοι Τσιότρας και Πατσιαβούρας.

Είναι αλήθεια ότι όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα στο Βεροιώτικο στρατόπεδο δυσκολεύουν οικονομικά (πρόσφατα οι παίκτες σταμάτησαν να τρώνε σε μαγαζί της πόλης λόγω χρέους) και αυτό επηρεάζει και το αγωνιστικό, αφού η ομάδα έμεινε με μόλις 19 παίκτες  και το χειρότερο είναι πως δεν μπορεί να προσθέσει άλλους στο ρόστερ της, αφού δεν έχει τη δυνατότητα να πάρει φορολογική ενημερότητα, μιας και για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να καταβάλει το ποσόν των 80.000 ευρώ που χρωστάει από τον διακανονισμό που έχει κάνει, ποσό που δεν υπάρχει στο ήδη «στεγνό» ταμείο της.

Γι΄ αυτόν άλλωστε τον λόγο δεν υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο και οι νεαροί Πατσιαβούρας και Τσιότρας.

Όλοι γνωρίζουν πως η «Βασίλισσα» βρέθηκε σε αυτήν την τραγική κατάσταση, αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για να απεγκλωβιστεί από αυτήν, γιατί απλά ο άνθρωπος που έχει τις τύχες στα χέρια της, δεν θέλει ή δεν μπορεί να την αφήσει να βρει τον δρόμο της.

Το σίγουρο είναι ότι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα δυσκολεύουν για την ΒΕΡΟΙΑ, αφού δεν θα μπορεί να ενισχυθεί, ενώ οι άνθρωποί της πολύ φοβούνται ότι οι αποχωρήσεις παικτών από το δυναμικό της θα συνεχιστούν. Λύση δεν φαίνεται στον ορίζοντα με το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς, όλα είναι στον αέρα και είναι άγνωστο ποια θα είναι η επόμενη μέρα της ιστορικής ομάδας.